Graninge, Kengät

58 osumaa

Monipuoliset Graninge kengät kaikkiin oloihin

Ensimmäiset Graninge saappaat saapuivat markkinoille jo vuonna 1951, ja siitä lähtien merkki on ollut laadun ja kestävyyden symboli. Laadukkaat Graninge kengät on suunniteltu vaativiin työympäristöihin, mutta monipuoliset kengät toimivat myös vapaa-ajalla ja takaavat vakaan askelen missä vain.

Graninge turvakengät tuovat varmuutta

Graninge on valmistanut kenkiä jo 1950-luvulta lähtien. Tärkeintä on alusta asti ollut kenkien turvallisuus ja mukavuus. Idea on yksinkertainen: rankka työ vaati kunnon varusteet. Kiireisen työn keskellä ei ole aikaa arvailla, kantaako askel ja pitääkö ote. Siksi onkin tärkeää valita työhön sopivat jalkineet. Graninge turvakengät takaavat vakaan askelen ja jämerän pidon vaativissakin oloissa. Kenkien leveä lesti ja hiotut valmistusmenetelmät varmistavat, että jokainen kenkäpari on käytössä turvallinen ja mukava. Nämä huolella muotoillut kengät ovat jalassa niin mukavat, että ne vievät sinut vaivatta myös töistä vapaa-ajalle. Kun voit luottaa siihen, että kengät tukevat juuri niin kuin pitääkin, voit keskittyä kiireen keskellä olennaiseen, niin töissä kuin vapaallakin.

Graninge kengät kaikkiin tilanteisiin

Onko edessäsi kiireinen päivä? Oletko jatkuvasti liikkeessä, mutta et halua kiskaista jalkaan rähjäisiä lenkkareita? Naisten tyylikkäät Graninge saappaat sopivat kaupunkikäyttöön mukavuutta unohtamatta. Voit yhdistellä näitä rentoja saappaita hameisiin ja kapeisiin housuihin niinä päivinä, joina olet liikkeellä aamusta iltaan ja haluat pysyä tyylikkäänä. Ehkä suuntanasi on betoniviidakon sijasta vaelluspolku? Ei huolta! Monipuolinen Graninge kenkävalikoima vie sinut vaivatta kaupungin hälinästä metsäpolun rauhaan. Graninge vaelluskengät pitävät jalat kuivina ja lämpiminä vaativammassakin maastossa kenkiä suojaavan Grantex-kalvon ansiosta. Lienee sanomattakin selvää, että myös vaelluskengät takaavat parhaan mahdollisen tuen ja pidon. Eli veipä päiväsi sinut sitten urbaaniin viidakkoon tai hiljaiselle tunturipolulle, näillä kengillä ei vaeltaja polulta horju.

Kenkien materiaali kestää säävaihtelut

Moni kakku päältä kaunis, kuuluu vanha sanonta. Samoin kengät voivat näyttää hyviltä kaupan hyllyllä, mutta Suomen vaihtelevat sääolot tarjoavat jatkuvia haasteita. Kenkiä valitessa onkin hyvä katsoa pintaa syvemmälle ja varmistaa, että jalkineet tarjoavat kaivattua tukea ja suojaa myös tositoimissa. Pohjoisen sääoloissa tarvitaan kengät, jotka eivät hätkähdä, jos rapa roiskuu tai tienpinta jäätyy. Graninge kengät vastaavat haasteeseen. Vaativiin työoloihin suunnitellut kengät tarjoavat lyömätöntä pitoa kaikenlaisilla pinnoilla. Lisäksi kenkien valmistuksessa on huomioitu luonnon tarjoamat haasteet. Jokainen vaeltaja tietää, että kylmät, palelevat jalat voivat pilata parhaimmankin patikkaretken. Siksi merkin vaelluskengissä onkin mukana suojaava Graninge Grantex -kalvo, joka takaa, että jalkasi pysyvät lämpiminä ja kuivina säästä huolimatta ja sinä voit puolestasi keskittyä nauttimaan vain ja ainoastaan luonnon ihmeistä.

Graninge kengät netistä Footwayltä

Löysitkö jo etsimäsi kengät mutta oikea koko mietityttää? Ei hätää. Footway on olemassa asiakkaitaan varten, ja siksi tarjoammekin tilauksen yhteydessä joustavaa ja luotettavaa palvelua. Osta Graninge kengät Footwaylta ja saat tilauksellesi jopa 180 päivän palautusoikeuden. Voit siis sovittaa kenkiä ja tehdä lopullisen ostopäätöksen kaikessa rauhassa vasta kotona. Lisäksi saat tilaukseesi ilmaisen ja nopean toimituksen. Footwaylta löydät sopivat kengät kaikkiin tarkoituksiin. Olipa suuntanasi sitten lenkkipolku tai tärkeät juhlat, löydät juuri oikeat kengät meiltä parhaaseen hintaan myös jatkossa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
568637 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
5611521
MUUTAMA JÄLJELLÄ
561311 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
565603 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
5640947 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
5643003 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
5656031 Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
5656031 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK