Kengät Netistä

153 osumaa

Gourmet kengät ovat nimensä veroisesti kerrassaan herkulliset

Gourmet on kenkämalli, joka toimii täydellisesti lähes jokaiseen vaatetyyliin. Kenkämerkki on uskomattoman herkullinen, eikä sille voisi löytyä osuvampaa nimeä! Lisäksi kengät ovat todella mukavat käyttää ja sopivat päivittäiseen käyttöön tuoden asuusi todella näyttävää asennetta. Tästä syystä uskomattoman upeat Gourmet kengät voivat olla kaikkien aikojen paras kenkävalintasi!

Gourmet kengät pitävät kiinni ainutlaatuisesta tyylistään

Gourmet on amerikkalais-italialainen tuotemerkki, jonka perusti Greg Lucci vuonna 2005. Yritys on alusta alkaen pitänyt kiinni ainutlaatuisesta tyylistään ja Gourmet kengät ovat saaneetkin suuren suosion, ollen tänä päivänä tunnetut ympäri maailman. Gourmet on tennari, joka on kestävillä materiaaleillaan, äärettömän modernilla muotoilullaan sekä muodikkuudellaan aivan omaa luokkaansa.

Gourmet kenkä vangitsee katseet niin vapaa-ajalla kuin juhlissakin

Gourmet kengät sopivat upeasti yhteen niin arkisen rentoon asuun kuin myös silloin, kun haluat pukeutua juhlavammin. Gourmet sneakerit ovat tennarit, jotka vangitsevat katseet missä ikinä liikutkin. Jotta kenkäsi pysyisivät mahdollisimman tyylikkäinä, katseita keräävinä ja kestävinä pitkään, niitä suositellaan hoidettavan niille sopivin kenkienhoitotuottein. Gourmet kenkiä suositellaan käytettävän mieluiten kuivalla kelillä.

Gourmet kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, trendikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Gourmet kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Gourmet kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Pumps Black
SALE
Clogs Navy
SALE
FEW LEFT
FEW LEFT
Jana Black
SALE
FEW LEFT
FEW LEFT
22309-24 Denim
FEW LEFT
Boots Light Taupe
FEW LEFT
Pumps Black
SALE
Sandal White
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

153 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK