Giesswein Kengät Netistä

0 osumaa

Giesswein kengät ovat ajattoman tyylikkäitä

Giesswein on iltävaltalainen kenkäyritys, jonka tähtäimessä on valmistaa laadukkaita kenkiä, joiden muotoilu ja toiminnot ovat harkittuja sekä viimeisteltyjä. Tyylikkäät, ajattomat ja erityisen mukavat Giesswein kengät takaavat, ettet voi olla pitämättä näistä laatutaitureista! Meillä Footwayllä on valikoimassamme niin pehmoisen mukavia tohveleita kuin tyrmäävän tyylikkäitä saappaitakin sekä kaikkea siltä väliltä!

Giesswein kengät saavat inspiraationsa Alppien kauniista maisemista

Giesswein on yritys, jonka perustivat Elisabeth ja Walter Giesswein vuonna 1954. Alussa Giesswein keskittyi pelkästään vaatteiden valmistamiseen, mutta siirtyi vuosien saatossa valmistamaan vaatteiden ohella myös kenkiä ja tohveleita. Giesswein sijaitsee Alpeilla, viehättävän kauniissa Alpbachin kylässä. Giesswein hakee kenkiinsä inspiraationsa juuri Alpbachin maisemista, korkeiden vuorten ja vihreiden metsien keskeltä.

Giesswein kengät ovat ajattoman elegantit ja sopivat kaikenlaisiin asuihin

Giesswein kengät ovat tunnettuja ajattomasta muotoilustaan sekä elegantista ilmeestään. Yritys valmistaa kenkiä useista eri materiaaleista sekä useissa eri malleissa. Giesswein kengät sopivat mainiosti niin kesämekkoon, tiukkojen housujen kuin kaikkien muidenkin asujen kanssa yhdistettäviksi. Riippuen siitä, mistä materiaalista Giesswein kengät on valmistettu, ne saattavat tarvita erilaisia kenkienhoitotuotteita pysyäkseen pitkään tyylikkäinä.

Giesswein kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa ehdottoman mukavat sekä samaan aikaan tyylikkäät kengät? Liity Giesswein-muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Giesswein kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK