Ghibi Kengät Netistä

0 osumaa

Ghibi kengät kietovat jalat pehmeään syleilyynsä

Ghibi valmistaa ihastuttavan värikkäitä ballerinoja sekä uskomattoman houkuttelevia tohveleita. Ghibi kenkien suunnittelussa on panostettu tyylikkään ja trendikkään ulkonäön lisäksi myös erityiseen mukavuuteen. Nämä ovat jalkineita, jotka todella hemmottelevat jalkojasi kietoen ne pehmeään syleilyynsä. Tohvelit kuuluvat rentoon ja mukavaan oleskeluun kotona, ballerinat taas koristavat kaikessa suloisuudessaan jalkojasi vapaa-ajan vietossa.

Ghibi kengät kotona viihtymiseen!

Ghibi kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista Portugalissa, tarkemmin São João da Madeirassa. Yrityksellä on ollut tähtäimessään kotikenkien valmistus ja se onkin onnistunut tuomaan kenkävalikoimaansa toinen toistaan mukavampia malleja kotona viihtymiseen! Istuvuus sekä laadukkaat materiaalivalinnat ovat tehneet näistä ainutlaatuisista jalkineista suosittuja. Haluaisitko sinäkin lisää mukavuutta koti-iltoihisi? Tilaa omat tohvelisi valikoimastamme jo tänään!

Ghibi kengät - Helppohoitoista mukavuutta joko sisätiloihin tai ulos

Ghibi tohvelit sopivat mukavuudessaan, pehmeydessään ja miellyttävässä istuvuudessaan parhaiten sisätiloissa käytettäviksi jalkineiksi. Mikäli niitä vältetään käyttämästä ulkona, tohveleiden laatu ja muotoilu kestävät pidempään. Ghibi ballerinat sopivat puolestaan ulkonakin käytettäviksi kuivina ja lämpiminä kevät- ja kesäpäivinä. Ghibi kengät eivät vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä. Ghibi kengät valitessasi laatu, mukavuus ja helppohoitoisuus ovat taattuja!

Ghibi kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä sen mukavampaa, kuin viettää koti-iltoja pehmeissä ja mukavissa tohveleissa, tai kirmata kesäisille kaduille valiten jalkineiksi helposti puettavat, kauniit ballerinat! Ghibi-kenkävalikoimasta löydät jalkineet molempiin tarkoituksiin. Tilaa Ghibi jalkineesi jo tänään Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK