Friis & Company Kengät Netistä

57 osumaa

Friis & Company kengät tuovat ripauksen luksusta päivittäiseen elämään

Friis & Company on ollut nyt reilun 10 vuoden ajan markkinoilla ja sinä aikana se on tullut todella suosituksi tuotemerkiksi. Se on ihastuttanut uniikeilla asusteillaan muotitietoisia naisia jo jonkin aikaa. Sen kenkien voidaan kuvailla olevan pehmeitä ja muodikkaita. Kengistä on tullutkin monen muotikriitikon suosikki. Yrityksen mottona on ”ylellisyyttä arkipäivään”. Friis & Company luo trendikästä muotia edulliseen hintaan. Sen luomat kengät hurmaavat hetkessä kaikki naiset. Tällä merkillä on raikas ja persoonallinen tyyli, joka vetoaa etenkin nuoriin naisiin. Friis & Company on tällä hetkellä varmasti yksi muodikkaimmista kenkämerkeistä.

Friis & Company kengät – pienestä projektista suureen intohimoon

Friis & Company on tanskalainen merkki. Yrityksen perustajiin kuuluu Lone Friis ja Claus Dalgaard. Studiossaan Kööpenhaminan keskustassa he suunnittelevat kenkiä, laukkuja ja asusteita. Kaikki sai alkunsa 90-luvun puolivälissä Lone Friisin pienestä projektista, josta muodostuikin hänen intohimonsa. Aluksi tarjolla oli vain pieniä kenkä- ja laukkuvalikoimia, mutta nykyään tarjonta on jo laajentunut huimasti. Kiitos Lone Friisin luovuuden ja upeiden kokoelmien, merkki on jo vietellyt monen naisen sydämen ympäri maailmaa. Inspiraatiota on haettu skandinaavisesta ja pohjois-eurooppalaisesta tyylistä. Merkin rennot mallit ovat huolettomia, mutta kuitenkin tyylikkäitä. Friisin tarkoituksena on löytää koko ajan uusia malleja, tyylejä, materiaaleja ja värejä, tyylikkäiden ja lumoavien kaupunkien asukkaiden seasta. Mikä on saanut aikaan tämän huikean menestyksen? Brändi uskoo rutiinien rikkomiseen ja siihen, että vastaa mahdollisimman erilaisten muotitietoisten vaatimuksiin ja tarpeisiin kaikkialla maailmassa. Merkin tähtituotteita ovat olleet etenkin laukut, mutta myös kengät ovat nousseet suureen suosioon vuosien varrella.

Luo täydellinen tyyli Friis & Company kengät jalassasi

Kaikki muodikkaat vaatteet ja miellyttävät asusteet sopivat Friis & Company kenkien kanssa. Mallit ovat ajattomia, minkä vuoksi niitä on helppo yhdistellä erilaisten vaatteiden kanssa. Valikoimasta löytyy helmiä, jotka erottuvat ehdottomasti joukosta. Muotitietoisen naisen mieleen ovat etenkin korkeakorkoiset kengät, rock-henkiset bootsit sekä kesäiset Friis & Company ballerinat. Asusteet kruunaavat asusi. Merkin kengillä erotut eduksesi niin talvella kuin kesällä. Halusitpa sitten väriä tai hillittyä eleganssia elämääsi, Friis & Company tarjoaa niitä molempia.

Footway – Friis & Company kengät netistä

Niin kenkien kuin laukkujenkin osalta Friis & Company tietää, kuinka luoda laadukkaita ja trendikkäitä malleja. Mallistot muuttuvat aina ajan ja trendien mukaan. Käy tutustumassa jo tänään Footwayn tarjontaan kyseiseltä merkiltä ja tee tilauksesi täysin ilman toimituskuluja. Kattavasta valikoimasta löydät varmasti sinun silmääsi miellyttävät kengät, piditpä sitten kukkakuosista tai tyylitellystä nahasta. Jos tuntuu siltä, että ostos ei mennyt aivan putkeen, voit palauttaa sen meille täysin ilmaiseksi. Muistathan, että meillä on myös käytössä 180 päivän avokauppa.

Bliss
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Carolina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Desirae
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vaike
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Myrna Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Belinda
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Channe
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Amberly
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nannia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nealy Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Albina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nora
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Faith
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cianna
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alexia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Amberlina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Carin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Birgita
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

57 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK