Fashion By C, Kengät

10 osumaa

Fashion by C kengät rokkaavat suoraan sydämeesi

Fashion by C kengät valmistetaan laadukkain ja ainutlaatuisin materiaalein sekä jännittävin yksityiskohdin. Tämän ansiosta Fashion by C on kenkämerkki, joka huomataan missä ikinä liikutkin! Rokkaavalla tyylillään nämä kengät saavat oitis paikkansa myös käyttäjänsä sydämessä – Fashion by C kengät huokuvat aivan uudenlaista asennetta! Olisivatko sinulle mieleen matalat vai korkeakorkoiset kengät, vaiko jotain aivan muuta?

Tähtenä muotitaivaalla – Fashion by C kengät

Camilla Randehed ja Magnus Johansson ovat nimet Fashion by C -kenkämerkin takana. Lisäksi he ovat työskennelleet yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa, joista esimerkkinä mainittakoon Michaela Forni. Fashion by C on kenkämerkki, joka on noussut nopeasti tähdeksi muotitaivaalle. Sen rokkaava asenne ei jää keneltäkään huomaamatta, valitsitpa sitten niiteillä varustellun tai väreillä leikittelevän mallin.

Kiehtovat Fashion by C kengät sopivat useaan tyyliin

Fashion by C jalkineet sopivat yhdistettäviksi eri tyyleihin ja asuihin, niin lempifarkkujen kuin hameen tai mekonkin kaveriksi. Valikoimassa on useita kiehtovia malleja, joista löydät takuuvarmasti suosikkisi – voit valita kahdet uudet kengät erikseen arkeen ja juhlaan! Fashion by C kenkiä suositellaan käsiteltävän kenkienhoitotuotteilla, jotta kenkäsi pysyisivät mahdollisimman pitkään upeina ja tyylikkäinä.

Fashion by C kengät verkossa Footwayllä

Fashion by C -kenkävalikoimamme odottaa sinua inspiroivalle retkelle. Voit tilata Fashion by C kenkäparisi vaivattomasti Footwayltä ja mikä parasta, Fashion by C kengät valitessasi voit olla varma niin laadusta kuin kenkien rokkaavuudestakin. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

10 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK