Etnies, Kengät

5 osumaa

Etnies kengät aikuisille

Etnies on rullalauta- ja katukenkien valmistukseen erikoistunut ranskalainen yritys, jolla on kokemusta kenkien valmistamisesta jo 30 vuoden ajalta. Etnies kengät tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan ja persoonallisesta tyylistään.

Etnies on kokenut skeittikenkien valmistaja

Etniesin kehittämiä kenkiä sekä vaatteita on myyty jo lähes 30 vuoden ajan. Yritys on siis vakiinnuttanut asemansa yhtenä arvostetuimmista rullalauta- ja katukenkien valmistajista. Etnies kengät tunnetaan niiden korkealaatuisista materiaaleista, rullalautailun harrastajat suosivat kenkiä erityisesti niiden pitkän keston ja laadun takia. Etnies myös valmistaa useita erilaisia pohjallisia, jotka käyttötarkoituksesta riippuen suojaavat kantapäätä rullalautaillessa tai tukevat jalkapohjia kaupungilla kävellessä tehden kävelylenkeistä nautinnollisia. Tarjolla on pitkä lista eri malleja: klassisten Etnies kenkämallien lisäksi vuosittain myydään suuri määrä trendikkäitä miesten sekä naisten kävelykenkiä. Etnies tuo uusia malleja markkinoille jatkuvasti. Laadukkaisiin kenkiin kannattaakin panostaa, sillä heikkolaatuiset ja huonosti istuvat kengät voivat johtaa jalkakipuihin ja pahimmillaan myös selkävaivoihin.

Etnies kengät sopivat myös lapsille

Etniesin kenkävalikoimista voi jokainen löytää itselleen sopivat kengät, oli kyseessä sitten aikuinen tai lapsi, mies tai nainen. Etnies lasten kengät ovat kovaan käyttöön suunniteltuja, jalkaa erinomaisesti tukeavia, laadukkaita kenkiä. Kengät sopivat kaikkiin lasten aktiviteetteihin, oli kyse sitten rullalautailusta, jalkapallon potkimisesta tai juoksemisesta. Rullalautailijoille suunnatuista malleista kestosuosikkina paikkansa ovat säilyttäneet vuodesta toiseen Etnies Rockstar kengät. Yksinkertaisen tyylikkäät mustat kengät on koristeltu keltaisella Etnies logolla. Kengissä on mukana kantapäätä suojaava erikoispohjallinen, joka vähentää kantapäihin kohdistuvien iskujen voimakkuutta. Tämä on ominaisuus, jota varsinkin pidempään rullalautailleet osaavat arvostaa, sillä harrastus on erityisen vaativa jalkapohjille. Lisäksi kenkien ulkoreunat on valmistettu erikoiskestävästä materiaalista, joten ne kestävät hajoamatta kosketuksen rullalaudan karhean pinnan kanssa.

Etnies käyttää ekologisia materiaaleja

Etnies yrityksenä on sitoutunut kestävään kehitykseen useilla eri ohjelmilla. Etnies kenkämallistoista löytyykin kenkiä, joiden valmistukseen ei ole käytetty mitään eläinperäisiä materiaaleja. Näitä malleja on tarjolla useita kaikissa kategorioissa. Kengän tuotekuvauksesta voi tarkistaa, onko kenkä osa tätä mallistoa. Etnies kengät sopivat myös siis henkilöille, jotka haluavat tukea rahoillaan vain eettisiä vaihtoehtoja. Tämä yritys siis ottaa ympäristösuojelun vakavasti. Vuonna 2011 Etnies lanseerasi kampanjan, jossa Costa Rican sademetsään istutettiin yksi puu jokaista myytyä Etnies Jameson 2 Eco kenkämallia kohden. Seuraavan vuotena kampanjaa jatkettiin, ja se ulotettiin kattamaan myös Brasilia. Tällä hetkellä projektia ollaan laajentamassa myös Afrikkaan. Viiden vuoden sisään Etniesin tavoitteena on istuttaa yhteensä miljoona puuta.

Etnies kengät netistä Footwayltä

Osta Etnies kengät ja muut suositut rullalauta- ja katukengät Footwayltä. Tarjoamme kaikille tuotteille nopean sekä ilmaisen toimituksen, ilmaisen palautuksen ja myös 180 päivän palautusoikeuden. Tilaaminen ei siis ole vain helppoa, mutta myös edullista! Footway tarjoaa kattavan listan merkkejä sekä malleja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tuotteiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kilpailukykyinen, joten Footwaylta voit hankkia kerralla kengät vaikka koko perheelle! Jos sinulla on kysymyksiä, asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Covina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Barge Ls
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kids Decade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

5 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK