Kengät Netistä

25 osumaa

Korkeasti koulutettujen suutareiden käsin valmistamat Ludwig Reiter kengät

Ludwig Reiter bootsit ja -saappaat ovat ainutlaatuiset, korkeasti koulutettujen suutareiden käsin tekemät kengät. Näitä kenkiä valmistetaan yleensä rajoitetuin erin, joten löytäessäsi mieluisan Ludwig Reiter –kenkämallin, se on todennäköisimmin hyvin uniikki jalkine, jonka hankinnassa ei kannata aikailla. Käsityöläisyyden rajoitettuihin eriin perustuva perinne mahdollistaa hankkimaan vielä tänä päivänäkin jalkoihin todella ainutlaatuiset, takuulla laadukkaat kengät.

Ainutlaatuiset Ludwig Reiter kengät Itävallasta

Ludwig Reiter on mies tämän laadukkaan ja ainutlaatuisen kenkämerkin takana. Hän aloitti liiketoimintansa perustaen suutariyrityksen Itävallan pääkaupunkiin Wieniin vuonna 1885. Alusta alkaen hänen päämääränään oli valmistaa korkealaatuisia jalkineita vaativaan käyttöön. Ludwig Reiter kengistä tuli nopeasti suosittuja. Ludwigin jälkeen johtoon nousi hänen poikansa ja yritys on edelleen saman perheen huomassa valmistaen fantastisia kenkiään.

Ludwig Reiter kengät klassiseen, puettuun tyyliin

Kaikkia Ludwig Reiter kenkiä yhdistää tinkimätön laatu. Nämä kengät sopivat parhaimmin klassiseen, hyvin puettuun tyyliin. Ludwig Reiter kengät tuntuvat jalassa ehdottoman eleganteilta ja ylellisiltä. Omaleimaisella tyylillään sekä useilla eri materiaaleillaan Ludwig Reiter kengät erottuvat edukseen mitä mainioimmalla tavalla. Olipa tähtäimessäsi mokkakengät, bootsit tai saappaat, löydät ne kätevästi Footwayn valikoimasta.

Ludwig Reiter kengät verkossa Footwayllä

Olisiko sinunkin aika tutustua laadukkaisiin, käsityönä valmistettuihin Ludwig Reiter kenkiin, joiden näyttävä tyyli ja ehdoton mukavuus palvelevat sinua vuodesta toiseen? Jos kyllä, niin tämä kaikki onnistuu mukavasti kotoasi klikaten ja ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32057
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32054
MUUTAMA JÄLJELLÄ
617
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3064
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lyndon
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
2977
MUUTAMA JÄLJELLÄ
2975
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Miu
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rocklea
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

25 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK