EMU Australia, Kengät

2 osumaa

EMU Australia kengät

EMU Australia kengät ovat saavuttaneet suuren suosion myös muualla kuin Australiassa. Kengät on valmistettu vain korkealaatuisimmasta lampaannahasta ja merinovillasta. Nyt saat tämän laatuun ja käyttömukavuuteen satsaavan merkin kengät Footwayltä!

Luonnon innoittamia jalkineita

EMU Australia perustettiin jo 15 vuotta sitten. Merkki on lähtöisin Australiassa, ja kenkien valmistamisessa käytetäänkin perinteisiä Australialaisia elementtejä, kuten lampaannahkaa ja merinovillaa. Kengät ovat tulleet tutuiksi lähinnä näistä erikoispiirteistä. Materiaalivalintojen ansiosta nämä jalkineet todellakin erottuvat joukosta. EMU Australia kengät valmistetaan vielä tänä päivänäkin Geelongissa, joka on kuuluisa merinovillan tuotannostaan. Kenkien muotoiluun on saatu innoitusta Victoria Surf -rannikolta ja lähinnä alueen kauniista luonnosta. Kenkien suunnittelussa on otettu huomioon se, että niitä voidaan käyttää ympäri maailman. Kengät eivät sovellu siis ainoastaan Australiaan kuumiin kesäpäiviin, vaan valikoimasta löytyy lämpimiä saappaita, jotka käyvät myös talvisiin keleihin. EMU Australia onkin onnistunut kasvamaan kansainvälisesti menestyneeksi merkiksi, joka lisää suosiotaan vuosi vuodelta.

EMU Australia kengät monessa mallissa

EMU Australia on onnistunut luomaan valikoiman, joka pitää sisällään kaikenlaisia kenkiä aina sandaaleista talvisaappaisiin. Valikoima onkin todella kattava, ja kenkiä löytyy myös useissa eri väreissä. Lämpimät EMU Australia saappaat soveltuvat loistavasti myös Suomen talveen. Lampaannahka ja erityisesti merinovilla ovat lämpimiä materiaaleja. EMU Australia Avoca Ballet kengät taas sopivat erinomaisesti niin töihin kuin vapaa-aikaan. Nämä kauniit ballerinat ovat saatavilla monissa eri väreissä. Upeat pastellisävyt sopivat hyvin vaikkapa mustien housujen kanssa. Tummat kengät taas voi yhdistää farkkuihin. Ballerinat voi yhdistää myös mekkoon tai hameeseen. Niillä saa keveyttä ja naisellisuutta pukeutumiseen. EMU Australian valikoimasta löytyy myös korkokenkiä niille, jotka haluavat kenkien tuovan näkyvyyttä ja kiinnostavia yksityiskohtia pukeutumiseen.

Lampaannahkaa ja merinovillaa

EMU Australia kengät on valmistettu korkealuokkaisesta lampaannahasta ja merinovillasta. Nahka on parkittu huolella, jotta kengät kestäisivät kovaakin käyttöä. Lampaannahka ja merinovilla muodostavat kokonaisuuden, joka on jo itsessään likaa hylkivä ja todella helppohoitoinen. Kenkiä kannattaa kuitenkin säilyttää ilmavasti ja mahdollisuuksien mukaan myös tuulettaa silloin tällöin. Tuulettaminen auttaa nahkaa pysymään alkuperäisen värisenä ja tuoksumaan raikkaalta. Kenkiä kannattaa säilyttää joko kenkähyllyssä tai laatikossa, jossa ne ovat tulleet. Niihin olisi hyvä ostaa lesti, joka pitää kengät muodossaan. Varsinkin saappaiden kanssa tämä on tärkeää. Lampaannahkaisille kengille ei voi käyttää muulle nahalle tarkoitettu hoitoaineita, kuten voiteita tai vahoja. Kannattaa muistaa, että lampaannahka on herkkä materiaali, eikä sitä tarvitse hoitaa tuulettamista enemmän.

Emu Australia kengät netistä Footwayltä

Footway on netissä toimiva kenkäkauppa, jonka valikoima on todella laaja. Footway tarjoaa nopean ja ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille. Tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus ja myös palauttaminen on ilmaista. Sen vuoksi Footwayltä tilaaminen onkin erittäin turvallista. Osta EMU Australia kengät netistä ja säästä selvää rahaa. Footwayllä laatu on kohdillaan, mutta hinnat ovat silti alhaiset. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään omat suosikkisi!

Lyndon
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rocklea
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Lyndon
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rocklea
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK