Ecco, Kengät

12 osumaa

Bredebosta maailmalle

Karl Toosbuy perusti tanskalaisen Eccon vuonna 1963 Bredebron pikkukaupungissa. Siitä lähtien yritys ja sen myynti on kasvanut valtavasti ja tänä päivänä merkki on yksi maailman suurimmista. Perheomisteinen yritys työllistää lähes 20 000 henkeä ja heidän kenkiään ja muita nahkatuotteita myydään 88 maassa. Ecco valmistaa laatukenkiä, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Heidän valikoimastaan löydät kaikkea juhlakengistä urheilukenkiin ja kaikki on valmistettu huolellisesti ja korkealaatuisiksi.

Nahkaa useille aloille

Kesti noin 20 vuotta, ennen kuin Karl Toosbyn aluksi pieni yritys kasvoi. 1980-luvulla yritys saavutti yhden tavoitteistaan ja myi yli miljoona paria kenkiä. Koska Ecco-kenkien kysyntä kasvoi paljon, päätti yritys siirtää tuotantonsa Portugaliin, pois Tanskasta. Tänä päivänä Ecco omistaa nahanjalostamoja monissa maissa, muun muassa Alankomaissa, Thaimaassa, Indonesiassa ja Kiinassa. Nahkaa ei käytetä vain Ecco-kenkiin, vaan yritys on onnistunut myymään sitä myös muille aloille, kuten urheiluteollisuuteen ja autoteollisuuteen. 1996 perustettiin Futura, joka on tutkimus- ja suunnittelukeskus, joka korvattiin myöhemmin uudella Portugalissa vuonna 2009. Ecco työskentelee tutkimusprojekteissa, joiden tavoitteena on parantaa nahanvalmistuksesta koituvia ympäristöhaittoja.

Luova laboratorio

Sen jälkeen, kun Ecco päätti siirtää tuotantonsa ulkomaille, on uusia tehtaita perustettu muun muassa Portugaliin, Slovakiaan, Thaimaahan, Indonesiaan ja Kiinaan, jossa noin 80 prosenttia tuotteista valmistetaan. Eccon kansainvälistymismatkaan kuuluu myös ECCO Leather, joka sijaitsee hollantilaisessa Dongenissa. Siellä valmistetaan korkealaatuista nahkaa ja pidetään niin kutsuttuja ”luovia laboratorioita”, joiden tavoitteena on yhdistää ostajat, tuotantopäälliköt, suunnittelijat, markkinoijat ja teknikot vuosittaisissa Hot-shop-tilaisuuksissa. Täydellinen tapa tuoda yhteen kaikki yksittäiset osat, jotka yhdessä muodostavat merkin kauniiden kenkien perustan.

Tytär jatkaa matkaa

Kun Karl Toos menehtyi vuonna 2004, otti tytär Hanni Toosbuy Kasprzak ohjat ja nosti isänsä aloittamaa kansainvälistymisen tahtia edelleen. Hannin johdolla yritys avasi nahanjalostamon ja kenkätehtaan Kiinassa. Hanni on ollut enemmän tai vähemmän osallisena Eccon toiminnassa jo 21-vuoden iästä ja vietti vuoden Intiassa oppiakseen kaikki kenkienvalmistukseen liittyvät prosessit. Hänen miehensä Dieter Kasprzar, joka työskenteli aiemmin suunnittelijana, on myös osa Eccoa ja yritystoiminta jatkuu perheen omistuksessa.

Ecco Footwayllä

Eccon matka on jatkunut pitkään, mutta uusia aluevaltauksia saavutetaan jatkuvasti, samalla kun yritys kasvaa ja saavuttaa uusia tavoitteita. Vuonna 2013 myytiin esimerkiksi 20 miljoonaa Ecco-kenkää maailmassa. Footwayltä löydät paljon hienoja Ecco-kenkiä. Valitse suosikkisi vasemmanpuolisten tehokkaiden suodattimiemme avulla. Toivottavasti löydät etsimäsi, onnea matkaan!

Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK