Kengät Netistä

386 osumaa

Sofie Schnoor -kengät – loputonta naisellisuutta kauniissa muodossa

Sofie Schnoor perusti nimeään kantavan brändin vuonna 2001 halutessaan luoda samaan aikaan sekä persoonallisen että naisellisen kenkäkokoelman, josta löytyisi kenkiä niin kauneutta arvostaville naisille kuin tytöillekin. Yritys valmistaa sekä vaatteita että kenkiä, joissa näkyy omaleimainen ote, hehkuva tyylikkyys ja viimeisen päälle viety naisellisuus. Näissä kengissä voi todella tuntea olonsa kauniiksi! Sofie Schnoor valmistaa omaa kenkäsarjaa naisten lisäksi myös tytöille, pienistä lapsista lähtien aina teini-ikäisiin neiteihin asti. Sofie Schnoor onkin loistava valinta kengiksi silloin, kun äiti ja tytär haluavat pukeutua yhtä kauniisti ja samaan henkeen. Tutustu näihin upeisiin muotiluomuksiin Footwaylla!

Pidä Sofie Schnoor -kengät laadukkaana kyllästämällä niitä säännöllisesti

Sofie Schnoor -kenkien joukosta löytyy niin nahkaisia kuin mokkanahastakin valmistettuja malleja. Kengän materiaalista riippuen laatukengät kannattaa aina suojata kyllästämällä ne kyseiselle materiaalille suunnitelluilla kyllästeillä, joiden joukosta löytyy omansa niin nahalle kuin mokallekin sopien. Näin kengän pinta hylkii likaa ja vettä sekä säilyy kauniina pidempään. Mikäli valinta on mokkakenkä, kannattaa hankkia myös mokkaharja, jolla lian saa harjattua kätevästi – mutta hellävaraisesti – pois kengän pinnasta. Myös laatukenkien hoidossa on hyvä muistaa niiden tuuletus sekä nahkakengän kohdalla myös se, että pienet pintaliat saa kengän pinnasta pois harjan sijaan vedessä kostutetulla liinalla pyyhkien pintaa hellävaroen.

Sofie Schnoor -kengät oman arvonsa tunteville naisille

Sofie Schnoor valmistaa kenkiä, jotka ovat ilmeeltään aivan kuin kauneimpia koruja. Nämä ihastuttavan tyylikkäät kengät ovat nappivalinta aivan jokaiselle naiselle, joka tietää tarkalleen oman arvonsa ja sen lisäksi haluaa näyttää naiselliselta. Upeat pienet yksityiskohdat, kuten niitit ja ompeleet, viimeistelevät kokonaisuuden luoden kengistä kauniita taideteoksia. Näistä kengistä laatu huokuu jo kauas, mikä näkyy huoliteltujen yksityiskohtien lisäksi myöskin kenkien upeasta muotoilusta. Miltä kuulostaisi kauniisti rypytetyllä joustovarrella täydennetyt mokkanilkkurit lyhyen hameen ja kauniin paitapuseron kaveriksi? Entäpä rouheammat, niiteillä koristellut nilkkasaapikkaat, joiden terävät linjat näyttävät särmikkään upeilta niin mekon kuin farkkujenkin kanssa? Nämä ja monet muut Sofie Schnoor -kengät vievät sydämesi helposti.

Sofie Schnoor -kengät reiluin ehdoin Footwaylta

Onko hakusessa uudet, kauniit kengät, jotka jalassa kehtaa lähteä ulos viikonloppuna, tai vaikka tanssahtaa tahdin tai parin verran? Sofie Schnoor valmistaa kengät, jotka kestävät sekä katseita että ajan hammasta. Hanki naiselliset Sofie Schnoor -kengät helposti ja kätevästi kenkien luottotoimittajalta Footwaylta, joka toimittaa uudet lempikenkäsi kotiisi viiveettä. Haluatko selailla myös muita merkkejä omassa koossasi? Ota avuksesi Footwayn kehittämä näppärä apulainen – hakutyökalu, jolla etsit valtavasta valikoimastamme hetkessä juuri itsellesi parhaimmin sopivat kenkävaihtoehdot valiten suodattimiksi koon, värin ja kategorian. Löysitkö jo uudet lempikenkäsi, mutta haluat kysyä meiltä jotain joko niihin tai toimitukseen liittyen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme sinua kysymyksissäsi!

Pascal Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
8761
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 7

386 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK