Kengät Netistä

255 osumaa

Melvin & Hamilton kengät - klassista tyyliä

Melvin & Hamilton kengät edustavat uutta saksalaista kenkäsuunnittelua. Niiden valmistusprosessi on vaativa ja kehittynyt, ja jokainen kenkä värjätään käsin. Tästä valikoimasta löydät niin elämäniloisia sävyjä kuin klassista eleganssia bisnesmaailmaan, arkeen ja juhlaan.

Melvin & Hamilton syntyi tavoitteenaan luoda uutta bisnestyyliä

Melvin & Hamilton kengät saivat alkunsa vuonna 1988, kun Rajab Choukair halusi kehittää nuorille liikemiehille uudenlaisia jalkineita. Ne hakivat vaikutteita brittiläisestä kuvioidusta Blake-kenkämallista, mutta olivat samalla laadukkaampia ja innovatiivisempia. Nämä kengät ammentavat siis yhtä lailla tyylikkään kenkäsuunnittelun perinteestä kuin moderneista vaikutteista. Ne valmistetaan monivaiheisella menetelmällä, ja jokainen kenkäpari värjätään käsin. Melvin & Hamilton tarjoaa siis käyttäjilleen täysin uniikkeja kenkiä. Merkkiä luotsaavat nykyisin Saksan Heidelbergissa sijaitsevassa ateljeessaan Rajabin pojat, Karim ja Olivier Choukair. Brändin kantava ajatus on alusta lähtien ollut tarjota erittäin korkealaatuisia kenkiä järkevään hintaan. Siinä Melvin & Hamilton onnistuukin loistavasti - huomaat tämän, kun sujautat nämä todella istuvat ja aina tyylikkäät kengät jalkaasi.

Melvin & Hamilton kengät - tyyliä jokaiseen vuodenaikaan

Oletko koskaan miettinyt, mistä tyyli koostuu? Ei välttämättä riitä, että omistat täydellisiä vaatekappaleita tai jalkineita, vaan sinun tulee myös osata yhdistellä niitä oikein. Melvin & Hamilton kengät takaavat jo itsessään tyylisi, sillä ne ovat klassisen suunnittelunsa ansiosta täydelliset minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Näillä kengillä et voi mennä vikaan! Löydät valikoimasta omat suosikkisi niin lämpöisiin kesäpäiviin kuin viileään syksyyn ja talveen. Kengät näyttävät kaukaa katsottuina hyvin yksinkertaisilta, mutta lähemmin tarkastellessa huomaat niistä lukemattomia huoliteltuja yksityiskohtia. Brändi panostaakin kenkien mukavuuteen, tyylikkyyteen ja istuvuuteen koko valmistusprosessin ajan. Melvin & Hamilton Kate on ajaton, matala suosikkimalli, joka sopii yhdisteltäväksi niin kesähousuihin kuin mekkoon tai hameeseen. Melvin & Hamilton ballerinat eivät kuitenkaan ole suinkaan ainoa malli, mitä tämä brändi tarjoaa: jalkineita riittää kirkkaanvärisistä nahkasaappaista aina klassisiin Blake-kävelykenkiin.

Laadukas nahka kestää käytössä pitkään

Melvin & Hamilton kengät on valmistettu parhaista materiaaleista usean työvaiheen aikana - osa vaiheista tehdään täysin käsityönä. Jokaisella mallilla on oma, tarkasti suunniteltu lestinsä, jonka mukaan nahanpalaset leikataan. Osa lesteistä on täysin käsin valmistettuja. Nahkapaloja kiinnitettäessä ehkäistään kohoumien syntyminen, ja kengät ovatkin loistavan istuvat. Tämä varmistetaan lopuksi vielä nahan lämpökäsittelyllä. Melvin & Hamiltonin kengät ovat aina hengittäviä, sillä niissä on vältetty ylimääräisiä saumakohtia ja materiaalien kerrostumista. Nahka on materiaalina helppohoitoinen: käsittele se kosteussuojalla ennen käyttöönottoa ja tasaisin väliajoin käytön aikana. Säilytä kenkiä mieluiten niille soveltuvassa lestissä, jotta ne säilyttäisivät kauniin muotonsa. Huomioi, että lähes kaikissa Melvin & Hamilton -jalkineissa on nahkapohja. Käyttöajan lisäämiseksi ja kosteuden ehkäisemiseksi voit siis asentaa niihin lisäpohjat. Näillä kengillä kävelet pitkään!

Melvin & Hamilton kengät netistä Footwayltä

Osta Melvin & Hamilton kengät Footwayn upeasta tarjonnasta! Keräsimme sinua varten huippuvalikoiman laatumerkkejä, jotta kenkäostoksilla käyminen olisi todellinen ilo. Haluamme, että viihdyt myymälässämme - vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, eli ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Meiltä saat aina nopean ja ilmaisen toimituksen tilauksellesi. Footwayn verkkokaupassa asioimisen etuihin kuuluu myös uskomattoman pitkä, 180 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille. Palauttaminenkin on täysin ilmaista. Tervetuloa kannattaville ostoksille jo tänään!

21.260-72 Sand
24.162.27 Black
ALE
06.400.37 Black
ALE
02.690.47 Black
ALE
22.620-57 Black
ALE
04.235-27 Black
ALE
06.102.67 Black
ALE
02.643.31 Fumo
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
84.163-47 Black
ALE
24.169.21 White
ALE
Sivu 1 / 5

255 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK