Kengät Netistä

20 osumaa

Fashion by C kengät rokkaavat suoraan sydämeesi

Fashion by C kengät valmistetaan laadukkain ja ainutlaatuisin materiaalein sekä jännittävin yksityiskohdin. Tämän ansiosta Fashion by C on kenkämerkki, joka huomataan missä ikinä liikutkin! Rokkaavalla tyylillään nämä kengät saavat oitis paikkansa myös käyttäjänsä sydämessä – Fashion by C kengät huokuvat aivan uudenlaista asennetta! Olisivatko sinulle mieleen matalat vai korkeakorkoiset kengät, vaiko jotain aivan muuta?

Tähtenä muotitaivaalla – Fashion by C kengät

Camilla Randehed ja Magnus Johansson ovat nimet Fashion by C -kenkämerkin takana. Lisäksi he ovat työskennelleet yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa, joista esimerkkinä mainittakoon Michaela Forni. Fashion by C on kenkämerkki, joka on noussut nopeasti tähdeksi muotitaivaalle. Sen rokkaava asenne ei jää keneltäkään huomaamatta, valitsitpa sitten niiteillä varustellun tai väreillä leikittelevän mallin.

Kiehtovat Fashion by C kengät sopivat useaan tyyliin

Fashion by C jalkineet sopivat yhdistettäviksi eri tyyleihin ja asuihin, niin lempifarkkujen kuin hameen tai mekonkin kaveriksi. Valikoimassa on useita kiehtovia malleja, joista löydät takuuvarmasti suosikkisi – voit valita kahdet uudet kengät erikseen arkeen ja juhlaan! Fashion by C kenkiä suositellaan käsiteltävän kenkienhoitotuotteilla, jotta kenkäsi pysyisivät mahdollisimman pitkään upeina ja tyylikkäinä.

Fashion by C kengät verkossa Footwayllä

Fashion by C -kenkävalikoimamme odottaa sinua inspiroivalle retkelle. Voit tilata Fashion by C kenkäparisi vaivattomasti Footwayltä ja mikä parasta, Fashion by C kengät valitessasi voit olla varma niin laadusta kuin kenkien rokkaavuudestakin. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Glam Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
15ADR5080
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Low Sneaker
MUUTAMA JÄLJELLÄ
13ACS5391
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Doreen
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kenya
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Natalie
ALE
Tine
ALE
Sivu 1 / 1

20 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK