Kengät Netistä

117 osumaa

Diggers kengät haluat jalkaasi kerta toisensa jälkeen

Diggers kenkiin pukeutuneena teet olostasi mukavan, pysyen samalla niin käytännöllisenä kuin tyylikkäänäkin. Aidosta nahasta valmistettu, reilulla kumipohjalla varustettu kenkä saa sinut haluamaan sen jalkaasi kerta toisensa jälkeen. Diggers-kenkävalikoimaamme kuuluu monenlaisia käytännöllisiä malleja eri tarpeisiin kevyistä sandaaleista aina jämeriin nahkabootseihin. Jokaiselle jotakin!

Diggers kengät ovat tuoreeksi merkiksi jo uskomattoman suositut

Amsterdamissa perustettu ja sieltä käsin yhä tänä päivänäkin vaikuttava Diggers on suhteellisen tuore kenkämerkki, mutta jo nyt laajalti tunnettu sille ominaisesta erinomaisesta istuvuudestaan sekä korkeasta, tinkimättömästä laadustaan. Diggers kengät ovat niille suunnitellun käytännöllisyytensä, taidokkaan muotoilunsa sekä ehdottoman laatunsa lisäksi myös ehdoton ilo silmälle tinkimättömän trendikkäällä ja ajan hengelle uskollisella ulkoasullaan.

Diggers kengät arkeen ja juhlaan

Diggers kenkien laadukkaat materiaalit sekä reilut ja hyvin kestävät kumipohjat eivät kavahda mitään säätä ja kenkä kestääkin ylväänä niin tuulet kuin tuiskutkin. Tyylikkään sekä trendikkään muotoilunsa ansiosta kengät sopivat yhdistettäviksi useisiin eri tyyleihin, yhtä lailla niin farkkujen kuin juhlavien mekkojen ja pukujenkin kanssa. Diggers-kenkävalikoimamme pitää sisällään mukaviksi suunnitellut kengät kaikille perheenjäsenille - niin aikuisille kuin lapsillekin.

Diggers kengät verkossa Footwayllä

Diggers-kenkävalikoimamme odottaa sinua inspiroivalle retkelle sivuillamme. Verkossa shoppailu on helppoa ja mukavaa - voit tilata uuden suosikkikenkäparisi vaivattomasti kotisohvaltasi ja mikä parasta, Diggers kengät valitessasi voit olla varma niin laadusta, mukavuudesta kuin tyylikkyydestäkin. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Quade
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
Bay
FEW LEFT
Val
FEW LEFT
Monty
FEW LEFT
310-46101 Black
FEW LEFT
310-56100 Taupe
FEW LEFT
Naiomi Black
FEW LEFT
Stefan Black
FEW LEFT
Alfrida Black
FEW LEFT
Megan Suede Black
FEW LEFT
823-89704 Black
FEW LEFT
Övertorne Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Kilty Suede Moc
FEW LEFT
Thunderbird II
FEW LEFT
833-09661 Cognac
FEW LEFT
813-64556 Black
FEW LEFT
31046069.001 Black
FEW LEFT
823-06510 Tan
FEW LEFT
823-06510 Blue
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

117 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK