Diadora, Kengät

9 osumaa

Diadora kengät - sporttisen luottovalinta

Diadora kengät edustavat italialaista sporttikenkäsuunnittelua parhaimmillaan. Merkki valmistaa niin pyöräilykenkiä, nappiksia, tennareita kuin juoksukenkiäkin aktiiviselle liikkujalle. Modernin teknologian ansiosta näiden jalkineiden käyttömukavuus ja kestävyys ovat huippuluokkaa.

Kenkiä aktiiviliikkujille jo yli 70 vuoden ajan

Diadora kengät syntyivät Italiassa vuonna 1948. Merkki valmisti aluksi pelkästään vaelluskenkiä mutta laajensi tarjontaansa urheilukenkiin 1960-luvulta lähtien. 1970-luvulla Diadora ymmärsi ensimmäisten joukossa mainonnan ja sponsoroinnin merkityksen: sen jalkineita käyttivät suuret tähdet, kuten Björn Borg, Roberto Bettega, Andrea Zorzi ja Pat Cash. Vapaa-ajankengät tulivat brändin valikoimaan 1980-luvulla. Vuonna 2000 se lanseerasi The Heritage -mallin, joka kuvastaa brändin pitkää tarinaa ja ylellistä urheilumuotia. Vuonna 2009 merkki siirtyi Geox-kenkien pääomistajan, Moretti Polegaton omistukseen. Tästä alkoikin merkin imagon voimakas uudistaminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja kumppanuuksien etsiminen. Diadora on pitkälle italialaisen urheilun maaperään juontuvien juuriensa lisäksi erittäin ajankohtainen urheilukenkämerkki, joka on saatavilla jo yli 60 maassa ympäri maailman.

Diadora kengät - kestävät kengät eri lajeihin

Diadoran valikoimasta löytyy huippuluokan urheilukenkiä niin pyöräilyyn, jalkapalloiluun, juoksuun kuin leppoisaan oleiluun ja kävelyynkin. Pidit sitten maastopyöräilystä tai spinningistä, Diadora tarjoaa oikeanlaiset varusteet lajiin kuin lajiin. Tutustu kenkien yksityiskohtaisiin tietoihin kunkin tuotteen kohdalla, jotta voisit varmistaa niiden sopivuuden juuri omaan tarpeeseesi. Diadoran nappikset ovat muodostuneet varsinaiseksi kulttituotteeksi, joihin jalkapalloilijat luottavat ympäri maailman. Nappiksia on saatavilla pirteissä ja trendikkäissä värisävyissä. Diadora N 6100 puolestaan on suosittu juoksukenkä, jonka iskua vaimentava pohjamateriaali ja kevyt tekstiilipinta tekevät askeleistasi joustavan niin kovalla kuin pehmeällä alustalla. Diadora The Queen on tyylikäs, mokkanahkapäällysteinen kenkä, joka sopii täydellisesti rentoon tyyliin ja vapaa-aikaan. Osassa kenkiä on myös irrotettava sisäpohja, joka helpottaa tuulettamista ja mahdollistaa omien pohjallisten käytön!

Helppohoitoiset kengät urheilijalle

Diadora kengät ovat kestäviä, mutta nekin ansaitsevat huolellista hoitoa, jotta voisit nauttia niiden hyvistä ominaisuuksista muuttumattomina mahdollisimman kauan. Muista käsitellä kengät ennen käyttöönottoa suojasuihkeella, joka estää kosteuden pääsyä pintamateriaaleihin ja lian piintymistä. Toista käsittely puhtaisiin kenkiin tasaisin väliajoin. Myös kenkien puhtaudesta huolehtiminen on tärkeää: Synteettinen materiaali on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Jos kengät tuntuvat likaiselta myös sisäpuolelta, kasta rätti laimeaan saippualiuokseen ja käsittele niiden sisäpinta - näin teet jalkineista jälleen mukavan raikkaat. Muista antaa kenkien kuivua avoimessa tilassa, ennen kuin laitat ne kaappiin. Voit myös käyttää puhdistamiseen kenkäharjaa, jos kengissä ei ole näkyvää likaa. Jos kengissä on irrotettavat pohjalliset, voit poistaa ne jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta kengät tuulettuisivat perin pohjin.

Diadora kengät netistä Footwayltä

Osta Diadora kengät kätevästi Footwayn laajasta valikoimasta. Meille on ilo ja ylpeys tarjota sinulle laadukkaita kenkiä täyden palvelun verkkokaupassa: toimitus on kaikille tuotteillemme nopea ja ilmainen. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua ostokseesi 180 päivän ajan - muista kuitenkin, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Myös palautus on sinulle täysin maksuton. Käy siis tutustumaan huipputarjontaamme ja hanki kengät niin urheiluun kuin muihinkin aktiviteetteihin suoraan Footwayltä netistä!

N 6100
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Star KIV AG
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Aerospeed 2
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
N 2100
MUUTAMA JÄLJELLÄ
N 5100
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK