Desigual, Kengät

1 osumaa

Desigual kengät – väriä elämään

Desigual kengät – väriä elämään

Aurinkoinen ja värikäs Espanja tarjoaa jännittäviä designratkaisuja erityisesti muodissa, mikä on saanut katseet kääntymään myös Espanjan Barcelonaan, josta urbaani tuotemerkki nimeltä Desigual on lähtöisin. Desigual tunnetaan rohkeasta värienkäytöstään ja innovatiivisesta suunnittelustaan ja se näkyy kaikissa brändin tuotteissa aina vaatteista asusteisiin ja kenkiin.

Tunnistettavat ja upeat Desigual kengät

Alkujaan Sveitsistä kotoisin oleva Thomas Meyer perusti tuotemerkin vuonna 1984 tarkoituksenaan suunnitella ja valmistaa iloista ja hyväntuulista muotia naisille, miehille ja lapsille. Desigual tunnetaan juuri pirteistä väreistä, kauniista kuvioista ja kekseliäästä suunnittelusta: merkki on trendikkäillä tuotteillaan valloittanut lähes koko maailman. Footwayllä on upea valikoima Desigualin kauniita ja herkullisen värisiä kenkiä, jotka odottavat juuri sinua.

Pukeudu näyttävästi, hanki Desigual kengät

Tutustu Desigualin tyylikkäisiin ja omaperäisiin kenkiin ja valitse sinun tyyliisi sopiva malli. Valikoimamme sisältää trendikkäitä kenkiä, kuten esimerkiksi nilkkureita, bootseja, pitkävartisia saapikkaita sekä saappaita. Tai miten olisi suloinen Desigual ballerina? Piristä mieltäsi ja kevennä oloasi pukeutumalla Desigualin iloisen värisiin jalkineisiin. Levitä hyvää mieltä tyylikkäällä, mutta värikäällä asukokonaisuudella missä ikinä liikutkin.

Desigual kengät hankit kätevästi osoitteesta Footway.fi

Tartu tilaisuuteen piristää pukeutumistasi persoonallisilla kengillä, jotka on suunnitellut Espanjan auringosta kotoisin oleva jännittävä Desigual. Meiltä Footwayltä löydät monipuolisen valikoiman tuotemerkin kauniita ja värikkäitä kenkiä, joista löydät helposti tyyliisi sopivan mallin. Suosikkikenkäsi ovat klikkauksien päässä ja Footwayn nopea toimitus tuo kengät pian käyttöösi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK