Kengät Netistä

335 osumaa

Suuri muodinviejä

Vagabond on jättiläinen ja Ruotsin kuudenneksi suurin muodinviejä, joka tuottaa noin kaksi miljoonaa kenkää vuosittain. Tuotemerkki on ollut aktiivinen 1960-luvulta alkaen ja se on tunnettu kauniista kengistään ja muista korkealaatuisista nahkayksityiskohdista. Suosittu Vagabond Grace.

Teknologiaa mantereelta

Yritys perustettiin lähes 50 vuotta sitten ja aluksi valmistettiin ainoastaan miestenkenkiä. 1990-luvun alussa oli Vagabond yhtäkkiä Italian vehreillä tasangoilla, lähellä kenkienvalmistuksen linnaketta ja sieltä haettiin suuri osa inspiraatiosta – Vagabondilla oli suunnittelutoimisto sekä Portugalissa että Italiassa. Aivan kuten monille muillekin yrityksille olivat ne erinomaisia paikkoja tekniikkavinkkien ja inspiraation hakemiseen sekä kenkienvalmistuksen oppimiseen. Tänä päivänä yritys valmistaa myös naistenkenkiä ja Vagabond tarjoaa kauniita kenkiä nykyaikaisella ja sulavalla muotoilulla. Tuotemerkki on saatavana 42 maassa ja Vagabondin luova johtaja Marie Nilsson Peterzén on sanonut, että he ”kulkevat omaa tietään ja seuraavat omaa uskoaan”. Yritys pyrkii tekemään tuotteita, jotka ovat high fashion -inspiroituja arkikäyttöön - Vagabondin ansiosta saat tyylipuhtaan ilmeen arkisissa vaatteissa.

Syvät inspiraatiolähteet

Marie Nilsson Peterzén on sanonut haastattelussa sivustolla lvl3media, että inspiraatio haetaan muualtakin kuin vain muodista. Vabagondilla heitetään intensiivisiä silmäyksiä elokuvamaailmaan, musiikkiin, arkkitehtuuriin ja ”muuhun, mitä maailmassa tapahtuu”. Hedelmällinen tapa laajentaa visioita muotiin yleensä ja erityisesti kenkiin. Vuonna 2012 päätti Vagabond uudistaa edelleen viestintänsä sävyä. Mallien Clara Paget ja Bill Huxley, jotka käyttivät omaa tyyliään, kautta tuotemerkki sai hyvää huomiota. Marie Nilsson Peterzén kommentoi kampanjaa sanomalla ”me olemme osa asiakkaidemme arkipäivää” – sanonta, joka ei koske ainoastaan liikeideaa, vaan myös sitä, mistä inspiraatio tulee.

Villiä uteliaisuutta

Nimi Vagabond tarkoittaa suunnilleen matkustelija, boheemi tai kulkuri. Kuvaava nimi merkille, jonka suunnittelu rakentuu suurelta osin vivahteikkaaseen uteliaisuuteen – haluun nähdä, mitä seuraavan kulman takana löytyy, pysähtymättä. Nämä korkeat pyrkimykset eivät kuitenkaan merkitse sitä, että Vagabond-kengät on tarkoitettu ainoastaan erityisiin tilanteisiin. Kengät suunnitellaan arkipäivään, kaikki suunnittelutyö tehdään pienessä toimistossa Ruotsin Varbergissa ja kengät valmistetaan Vietnamissa.

Vagabond laittaa paljon aikaa ja voimia ympäristöajatteluun ja työskentelee sääntöjen mukaisten kemikaalien kanssa kenkien valmistuksessa, yritys on myös jäsen aloitteessa Swedish Shoe Environmental Initiative, verkosto, joka työskentelee aktiivisesti ottaen huomioon ympäristönäkökohdat kenkien tuotannossa. Se tukee myös eri järjestöjä, kuten esimerkiksi UNICEF, Lääkärit ilman rajoja, SOS-lapsikylät ja monia muita.

Vagabond on yksi suosituimpia merkkejämme ja meillä on useita malleja, joista voit valita mieleisesi. Toivomme, että löydät juuri sen, mitä haet!

Ayden Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

335 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK