Dasia, Kengät

64 osumaa

Naisten muodikkaat Dasia-kengät Footwaylla

Dasia on laatutietoisille ja muodin janoisille naisille suunnattu kenkämerkki, joka valmistaa jalkineiden lisäksi myös koruja ja laukkuja. Dasian laadukkaista materiaaleista valmistetussa kenkämallistossa on huomioitu eri tyylisten naisten tarpeet ja mallisto tarjoaakin kenkiä jokaisen persoonallisuuden huomioonottaen. Suurin osa tuotemerkin kengistä valmistetaan aidosta, huippulaatuisesta nahasta tai mokkanahasta ja valikoimaan mahtuu myös canvastennareita ja sandaaleja. Dasian kengät ovat sekä muodikkaat että samalla myös mukavat jalassa – toisin sanoen kaikkien naisten vaativia jalkoja palveleva combo! Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi Footwaylta jo tänään.

Pidä laadukkaat Dasia-kengät tyylikkäinä pitkään!

Suurin osa Dasia-kengistä valmistetaan aidosta nahasta tai mokkanahasta. Näistä molemmat on kestäviä materiaaleja, jotka oikein hoidettuina sekä näyttävät upeilta että palvelevat jalkojasi vielä pitkään. Puhdista nahka- tai mokkakenkäsi käytön jälkeen harjaamalla lika ja pöly pois niiden pinnasta. Käytä päällisen hoitoon suojatuotetta, joka kyllästää suojaten kenkää kosteudelta ja lialta. Toista suoja-aineella käsittely säännöllisin väliajoin. Muista kuitenkin käyttää aina valmistusmateriaalille sopivaa hoitotuotetta. Sekä nahalle että mokkanahalle löytyy omat tuotteensa. Dasia valmistaa myös muun muassa canvaskenkiä. Kangasmateriaalista valmistetut kengät pysyvät käytössä pitkään, kun jätät ne kotiin kaikkein kosteimmilla keleillä. Myös kangaskengille löytyy omat suojatuotteensa, jotka pidentävät kengän käyttöikää. Kaikki Dasian laatukengät on tehty kestämään, ja edesautat niiden pitkäikäisyyttä kunnioittaen materiaalille sopivaa, oikeaoppista hoitoa!

Dasia-kengät – näyttävyyttä juhliin, töihin ja vapaa-aikaan

Etsitpä sitten tyylikkäitä ja jalkoja miellyttäviä kenkiä työpaikalle, juhlavia kenkiä kalenterivuoden kohokohtia nostattamaan tai mukavia vapaa-ajan kenkiä, on Dasia oiva valinta. Dasian mallistosta löydät upeita avokkaita, jotka näyttävät hyviltä ja myös tuntuvat mukavilta jalassa koko työpäivän ajan. Voit käyttää päivällä avokkaiden kanssa työpaikalla jakkupukuasi ja illan menoissa samat kengät saavat kaverikseen farkut ja kauniin vintage-puseron. Kauniit sandaalit ja ballerinat ovat luonnollisesti osa Dasian valikoimaa ja kaunistavat jokaisen kesäisen naisellisen asusi. Vapaa-ajan tennareista löydät toinen toistaan mukavampia ja hienoin yksityiskohdin varusteltuja malleja, joiden leikkaukset ja värit ovat todella ilona silmille. Tennareiden trendikäs voittoputki jatkuu, minkä ansiosta yhdistät ne niin rentoon kuin hieman juhlavampaankin asuun. Dasian saapasvalikoimista löydät todella tyylikkäät saappaat ja saapikkaat, jotka saavat olosi tuntumaan naisellisen itsevarmalta!

Tilaa Dasia-kengät helposti ja nopeasti Footwaylta!

Kenkien tilaaminen Footwayn valikoimasta on helppoa ja kätevää. Kun olemme saaneet tilauksesi, lähetämme tuotteet sinulle mahdollisimman pian. Pääset sovittamaan tuotteita kotonasi ja lopullisen ostopäätöksen teet kaikessa rauhassa 180 päivän avokaupan ansiosta. Mikäli tuote ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen meille maksutta. Valitse nyt valikoimistamme haluamasi Dasian malli ja pian haluamasi kengät ovat jo sinulla. Tilaaminen nettikaupastamme on helppoa ja voit tehdä ostoksia juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Nauti kenkäostoksilla olemisesta yhdessä Footwayn kanssa!"

Hazel Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

64 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK