Damn Heels, Kengät

2 osumaa

Damn Heels -kengät – innovatiivinen, tilaa säästävä keksintö

Damn Heelsin nimi kertoo jo olennaisimman sen tuoteideasta. Tämä innovatiivinen merkki haluaa nimittäin toivottaa kenkien koroille tervemenoa - Damn Heelsin flat-malliset matalat kengät kun valmistetaan kokonaan ilman korkoa ballerinakenkää muistuttavassa mallissa. Ja mikä parasta, nämä kengät ovat helposti taitettavissa rullalle itsensä sisälle. Taitettavat kengät ovat nerokas keksintö, joka sujahtaa laukkuun vieden vain vähän tilaa ja on otettavissa helposti esille ja käyttöön esimerkiksi ulkoa sisätiloihin siirryttäessä. Sen lisäksi, että Damn Heelsin kengät kätkevät sisälleen tämän tilaa säästävän nerokkuuden, ne ovat myös ehdottoman kauniit. Esimerkiksi kimaltavapintaiset Damn Heels -kengät sopivat erinomaisesti juhliin viemättä juurikaan yhtään tilaa pikkulaukusta. Hanki nämä nerokkaat, kukkarolle ystävälliset jalkineet sekä itsellesi että samalla kertaa myös lahjaksi tuntemillesi naisille. Nämä mukavuudet käyttöönsä hankittuaan ei voi nimittäin todeta mitään muuta kuin ”Damn Heels”.

Helppohoitoiset Damn Heels -kengät

Damn Heels valmistaa näppärät kenkänsä synteettisestä keinonahasta ja varustaa ne lisäksi kumipohjilla. Mikäli omiin Damn Heels -kenkiin haluaa lisätä suojausta, niiden synteettinen nahka tulee käsitellä aina sille sopivilla hoitoaineilla, joista käyttöön kannattaa hankkia ainakin kyllästävä suihke. Tuotetta kengän pintaan suihkuttamalla se nimittäin hylkii jatkossa likaa ja vettä, pitäen kengän pinnan kauniina pidempään. Perushoitona näille kengille kuitenkin riittää vain se, että niiden pintamateriaalista pyyhkäistään käytön jälkeen lika ja pöly pois kostealla liinalla. Vaikka Damn Heels -kengät taipuvatkin minimaaliseen kokoon, kenkiä on hyvä säilyttää käytön jälkeen avattuina, jotta ne pääsevät hengittämään perusteellisesti.

Damn Heels -kengät – pienieleistä tyylikkyyttä ilman korkoja

Damn Heels on loistava esimerkki siitä, miten pieni voi olla kaunista. Olipa valintasi sitten matta- tai kimaltavapintaiset Damn Heels -kengät, ne jalassasi tulet aina näyttämään tyylikkäältä sekä säteilemään ympärillesi loppumatonta glamouria. Etenkin kiiltävät, kimalteella koristellut Damn Heels -kengät ovat huomionarvoinen yksityiskohta juhlamekkojen kanssa. Nämä kengät jalassasi vältät sen, että jalkasi väsyvät korkojen päällä kulkiessa. Ja mikä parasta, nämä tyylikkäät jalkineet eivät rasita kukkaroa juuri lainkaan! Yhdistä kauniit, flat-pohjaiset Damn Heels -ballerinakengät esimerkiksi upeaan pikkumustaan tai kauniiseen housupukuun, ja liikut juhlissa sekä kauniisti että arvokkaasti – ilman ainaisia kirottuja korkoja!

Osta kauniit Damn Heels -kengät Footwaylta

Damn Heels on kenkämerkki, josta jalkasi kiittävät. Sen lisäksi, että nautit jaksavista jaloista läpi päivän ja illan, Damn Heels -kengissä näytät kauniilta. Valitessasi kimaltavan kenkämallin säteilet lisäksi kilpaa korujen kanssa! Footwaylta tilaaminen kannattaa, sillä säästyt kaupoissa etsiskelyltä, ja teet ostopäätöksesi kaikessa rauhassa kotisohvan nurkassa. Toimitamme uudet kenkäsi sinulle mahdollisimman nopeasti ja reiluin ostoehdoin. Näppärän hakutyökalumme avulla löydät valikoimamme uumenista juuri sinun jalkaasi ja mieltymykseesi sopivat kenkämallit vaivatta. Jos mieleesi tulee kysyttävää joko tilaamista tai valikoimaamme koskien, ethän epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK