Kengät Netistä

66 osumaa

Leaf – Anti-Boredom Footwear

Leaf on kenkämerkki, joka on vannonut valmistavansa kenkiä tylsyyttä vastaan. Kurkkaus Leafin valikoimaan varmistaa, että tavoitteessa on onnistuttu: Leafin kengissä on helppo pitää hauskaa, ja ne ovat myös designiltaan kaikkea muuta kuin tylsät! Näissä kengissä yhdistyy monikäyttöisyys ja tyyli, sillä miksi et voisi saada molempia? Leafin kengistä myös todella välittyy sekä yrityksen rakkaus kenkiä ja hauskanpitoa kohtaan että vuosikymmenten kokemus alalta. Valittavanasi on paljon eri värejä ja malleja, mutta yhteistä kaikille kengille on korkealaatuiset materiaalit, huolellinen muotoilu sekä tukeva pohja, joka auttaa pysymään pystyssä haastavammissakin sääolosuhteissa tai liikkumisympäristöissä.

Leaf-kenkiä yli 50 vuoden kokemuksella

Leafin tarina alkoi jo yli 50 vuotta sitten. Korkealaatuisia kenkiä koko perheelle valmistava yritys haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta, ja valmistaakin kenkänsä alusta asti itse. Pysyäkseen ajan hermoilla Leaf myös uudistaa valikoimaansa jokaista kautta varten, jotta saatavilla olisi juuri oikeanlaisia kenkiä niin säätä kuin erilaisia tilaisuuksiakin silmällä pitäen. Leafin vedenpitävissä kengissä käytetään SupraCoatDry -kangasta, ja ne ovat SATRA TM77 -standardin mukaiset, eli kestävät 15 000 askelta pitäen jalkasi kuivana. Yhden sadepäivän aikana tämä on melko huima määrä askelia! Pohjoismaiden kylmät talvet on myös luonnollisesti otettu huomioon: Leafin kengät pitävät varpaat varmasti lämpiminä!

Leaf-kengät ovat monikäyttöiset ja helppohoitoiset

Leaf valmistaa kenkiä koko perheelle, mutta parhaiten merkki tunnetaan ehkäpä lasten mallistoistaan. Kenkämerkin valikoimasta löytyvät niin saappaat, nilkkurit kuin tennaritkin, jotka ovat mukavat, pysyvät tukevasti jalassa hurjimmissakin leikeissä, ja jotka suojaavat jalkoja säiltä niin kesän kuumuudessa kuin talven lumituiskussakin! Kengät ovat myös helppohoitoiset, mikä on hyvin tärkeä ominaisuus, jos kengät ovat aktiivisessa käytössä. Useimmat liat lähtevät kengistä irti pehmeällä harjalla harjaamalla tai kostealla rätillä pyyhkimällä. Jos kengät pääsevät kastumaan sisältä, muista antaa niiden kuivua rauhassa huoneenlämmössä ennen kuin otat ne taas käyttöösi. Näin varmistat parhaan käyttökokemuksen sekä myös mahdollisimman pitkän käyttöiän! Useimmat mallit on lisäksi helppo sujauttaa jalkaan, mikä helpottaa varmasti monen perheen kiireisiä arkiaamuja.

Tilaa omat Leaf-kenkäsi näppärästi netistä Footwaylta

Kuulostavatko Leafin kengät hyvältä ratkaisulta? Oletko valmis tilaamaan omasi? Vaikka itse sanommekin, on kenkien tilaaminen Footwaylta erittäin helppoa ja nopeaa! Sivun vasemmasta laidasta löytyy hakutyökalu, jonka avulla voit rajata hakutuloksia kätevästi malliston, koon tai merkin mukaan. Löydettyäsi valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi oikealta tuntuvat kengät, voit tilata ne kätevästi suoraan kotiisi. 180 päivän avokaupan ansiosta voit testata kenkiä oman kodin rauhassa ja varmistaa, että ne ovat hyvät. Me olemme varmoja, että tulet ihastumaan uusiin kenkiisi, mutta jos näin ei ole, on palauttaminen helppoa ja maksutonta. Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, jossa autamme sinua mielellämme!"

Nolvik Burgundy
Nolvik Navy
Glomma Khaki
Runn Navy
Siljan Navy/pink
SALE
Salo Lt Pink
Kaby Black
Kaby Pink
Nolvik Khaki
SALE
Siljan Dk Purple
SALE
Viskan Navy
SALE
Jaren Black
SALE
Naggen Blue
FEW LEFT
Kolima Khaki
SALE
Dyvik Jr Navy
FEW LEFT
Enan Black
Esbo Navy
Salo Dk Purple
Namsen Khaki
Salo Light Pink
FEW LEFT
Farum Navy
SALE
Alta Blue
Kaby Navy
SALE
Cabra High Black
FEW LEFT
Glomma Pink
SALE
Sandvik Camo
SALE
Vika Burgundy
SALE
Kolima Pink
SALE
Askim Pink
SALE
Frostby Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Siljan Waterproof Khaki
FEW LEFT
Hamar Navy
FEW LEFT
Haparanda Navy
Dimbo Pink
FEW LEFT
Viskan Pink
Valda Black
SALE
Borre Navy
Flian Black
Glan Khaki
Vejen Navy
Cabra High Pink
FEW LEFT
Cabra Yellow
SALE
Kronoby Pink
Dyvik Jr Black
Dyvik Kids Navy
Farum Burgundy
SALE
Runn Charcoal
Sandvik Dk Pink
SALE
Cabra High Navy
SALE
Kaby Leopard
FEW LEFT
Begna Lt Pink
SALE
Sivu 1 / 2

66 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK