Kengät Netistä

250 osumaa

Crime kengät tuovat Lontoon katumuotia kotiovelle

Ultimaattinen valinta sellaiselle, joka rakastaa rokkaavaa underground-kulttuuria. Crime kengät ovat saaneet alkunsa kaupungin sydämessä ja valmistettu hyvistä materiaaleista, ja ne ovat näin ollen korkealaatuiset kengät. Näitä kenkiä on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin, sekä luoda mielin määrin uusia kenkien tuomalla potkulla. Rikollisen upeat kengät odottavat noutajaansa!

Crime kenkien historia

Lisa ja Jessica Kistermann perustivat Crimen Lontoon sykkeessä. Siskokset inspiroituivat hurjasti underground-kulttuurista Lontoon Camden Townin ja Shoreditchin alueilla, joissa rosoisuus, DIY ja rokki näkyvät ihmisten pukeutumisessa. He yhdistivät nämä ominaisuudet retrovivahteisiin, ja niin oli maaperä Crime–kengille perustettu.

Crime kengät - tyylivinkkejä

Nämä katu-uskottavat kengät tuovat rouheutta tyttömäisiin asuihin, ja yhdistettynä esimerkiksi hempeään kynsilakkaan tai kukkamekkoon luodaan makean twist, oikea rockabilly! Toisaalta Crime sneakerit toimivat upeasti myös grunge-t-paidan ja tummien lempifarkkujesi kanssa. Näillä jalkineilla etelä-lontoolainen tyylikkyys on tuotavissa mihin tahansa maailmassa.

Crime kengät online-kaupasta Footwayltä

Tilaa mausteiset Crime kenkäsi pian! Me Footwayllä tahdomme tehdä trendikkäiden kenkien omistamisesta ja ostamisesta mahdollisimman mukavaa ja helppoa. Siksi niin toimitus kuin palautuskin ovat ilmaisia, ja 180 päivän avoin kauppa antaa sinulle aikaa sovittaa jalkineita rauhassa kotonasi. Ostosten teon pitäisi olla ihastuttavaa ja inspiroivaa. Sitä toivomme sinulle!

Morea Bootie Black
FEW LEFT
Birk Sandal White
FEW LEFT
FEW LEFT
Lisa Slide 400 Navy
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Elda Sock Lu Black
FEW LEFT
Ellena Wedge
FEW LEFT
026EK1W060 Beige
FEW LEFT
Alis
FEW LEFT
016EK1W021 Black
FEW LEFT
026EK1W035 Black
FEW LEFT
Uma Boot 270 Beige
FEW LEFT
Dulce bootie Beige
FEW LEFT
Sivu 1 / 5

250 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK