Kengät Netistä

499 osumaa

Crime kengät tuovat Lontoon katumuotia kotiovelle

Ultimaattinen valinta sellaiselle, joka rakastaa rokkaavaa underground-kulttuuria. Crime kengät ovat saaneet alkunsa kaupungin sydämessä ja valmistettu hyvistä materiaaleista, ja ne ovat näin ollen korkealaatuiset kengät. Näitä kenkiä on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin, sekä luoda mielin määrin uusia kenkien tuomalla potkulla. Rikollisen upeat kengät odottavat noutajaansa!

Crime kenkien historia

Lisa ja Jessica Kistermann perustivat Crimen Lontoon sykkeessä. Siskokset inspiroituivat hurjasti underground-kulttuurista Lontoon Camden Townin ja Shoreditchin alueilla, joissa rosoisuus, DIY ja rokki näkyvät ihmisten pukeutumisessa. He yhdistivät nämä ominaisuudet retrovivahteisiin, ja niin oli maaperä Crime–kengille perustettu.

Crime kengät - tyylivinkkejä

Nämä katu-uskottavat kengät tuovat rouheutta tyttömäisiin asuihin, ja yhdistettynä esimerkiksi hempeään kynsilakkaan tai kukkamekkoon luodaan makean twist, oikea rockabilly! Toisaalta Crime sneakerit toimivat upeasti myös grunge-t-paidan ja tummien lempifarkkujesi kanssa. Näillä jalkineilla etelä-lontoolainen tyylikkyys on tuotavissa mihin tahansa maailmassa.

Crime kengät online-kaupasta Footwayltä

Tilaa mausteiset Crime kenkäsi pian! Me Footwayllä tahdomme tehdä trendikkäiden kenkien omistamisesta ja ostamisesta mahdollisimman mukavaa ja helppoa. Siksi niin toimitus kuin palautuskin ovat ilmaisia, ja 180 päivän avoin kauppa antaa sinulle aikaa sovittaa jalkineita rauhassa kotonasi. Ostosten teon pitäisi olla ihastuttavaa ja inspiroivaa. Sitä toivomme sinulle!

Flash Black
FEW LEFT
Flowt Black
SALE
Soft 5 Black
FEW LEFT
Flowt Lion
SALE
Flowt Black
SALE
Irving Navy
SALE
Flash Black
SALE
Sivu 1 / 9

499 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK