Kengät Netistä

11 osumaa

Crime kengät tuovat Lontoon katumuotia kotiovelle

Ultimaattinen valinta sellaiselle, joka rakastaa rokkaavaa underground-kulttuuria. Crime kengät ovat saaneet alkunsa kaupungin sydämessä ja valmistettu hyvistä materiaaleista, ja ne ovat näin ollen korkealaatuiset kengät. Näitä kenkiä on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin, sekä luoda mielin määrin uusia kenkien tuomalla potkulla. Rikollisen upeat kengät odottavat noutajaansa!

Crime kenkien historia

Lisa ja Jessica Kistermann perustivat Crimen Lontoon sykkeessä. Siskokset inspiroituivat hurjasti underground-kulttuurista Lontoon Camden Townin ja Shoreditchin alueilla, joissa rosoisuus, DIY ja rokki näkyvät ihmisten pukeutumisessa. He yhdistivät nämä ominaisuudet retrovivahteisiin, ja niin oli maaperä Crime–kengille perustettu.

Crime kengät - tyylivinkkejä

Nämä katu-uskottavat kengät tuovat rouheutta tyttömäisiin asuihin, ja yhdistettynä esimerkiksi hempeään kynsilakkaan tai kukkamekkoon luodaan makean twist, oikea rockabilly! Toisaalta Crime sneakerit toimivat upeasti myös grunge-t-paidan ja tummien lempifarkkujesi kanssa. Näillä jalkineilla etelä-lontoolainen tyylikkyys on tuotavissa mihin tahansa maailmassa.

Crime kengät online-kaupasta Footwayltä

Tilaa mausteiset Crime kenkäsi pian! Me Footwayllä tahdomme tehdä trendikkäiden kenkien omistamisesta ja ostamisesta mahdollisimman mukavaa ja helppoa. Siksi niin toimitus kuin palautuskin ovat ilmaisia, ja 180 päivän avoin kauppa antaa sinulle aikaa sovittaa jalkineita rauhassa kotonasi. Ostosten teon pitäisi olla ihastuttavaa ja inspiroivaa. Sitä toivomme sinulle!

Alsnon Beige
FEW LEFT
Fejan Black
FEW LEFT
Trollharen Brown
FEW LEFT
Björkholmen
FEW LEFT
Basto Navy
FEW LEFT
Bjorkholmen Navy
FEW LEFT
Lagno Navy
FEW LEFT
Lagno Khaki
FEW LEFT
Saxaren Navy
FEW LEFT
Saxaren Red
FEW LEFT
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK