Kengät Netistä

309 osumaa

Lasten suosikit Chipmunks kengät

Lapset tarvitsevat oikeanlaisia hyviä kenkiä, jotta he voivat nauttia leikeistä ja temmeltää koko päivän. Hienoista Chipmunk kengistä tulee lasten suosikit nopeasti, eikä pelkästään ihanan ulkomuotonsa ansiosta, vaan myös siksi, että ne ovat niin mukavat jalassa! Käytännölliset materiaalit, värikkäät kuosit ja monipuolinen valikoima ilostuttavat pikkuveitikoita. Jalkineet pitävät jalat lämpiminä ja kuvina koko päivän ja tuntuvat ihanan pehmeiltä.

Chipmunks kenkien historia ja idea

Maailmanlaajuisen kenkäyrityksen Chipmunkin historia pohjaa vuoteen 1996 ja on siitä eteenpäin vallannut kenkämarkkinoita fantastisella ulosannilla. Chipmunkin ilo on luoda laatukenkiä perheen pikkuisille. Lasten jalat kasvavat nopeasti ja tarvitsevat kenkiä, jotka antavat tilaa liikkeelle ja joustavuudelle. Chipmunkilla on oma erityinen kankaansa, joka on valmistettu lasten kenkiin.

Chipmunks kengät - materiaalit tekevät laadun

Chipmunks kenkiä käyttäessään lapsi voi keskittyä koko sydämellään leikkimään, kun kengät takaavat, että jaloilla on mukava olla. Kumipohja on suunniteltu optimaaliseen pitoon ja kitkaan. Aito nahka ja fleece-vuori luovat pettämättömän kombinaation, joka pitää lapsen jalan kuivana, lämpimänä ja leikkijän olon mukavana. Chipmunks tarjoaa söpöjä kenkävaihtoehtoja hyvistä materiaaleista.

Chipmunks kengät online-kaupasta Footwayltä

Me Footwayllä olemme erittäin onnellisia siitä, että voimme tuottaa iloa kaikille perheenjäsenille laajalla kenkävalikoimallamme. Jotta ostosten tekeminen olisi mukavampaa, olemme tehneet toimituksesta ja palautuksesta täysin maksuttomia, ja asettaneet avoimen kaupan 180 päiväksi, joten voitte rauhassa sovittaa uusia jalkineita kotona. Nopeaa, helppoa ja jännittävän hauskaa myös lapsille!

Edda Purple
Salt Blue 30
Swish Purple
FEW LEFT
Pika Black
SALE
Frost Blue
SALE
Edda Black
SALE
Kleo Copper Pink
FEW LEFT
Surfa White-Pink
FEW LEFT
Salt Pink 70
Jura Black
SALE
Wide Black
SALE
Mia White
Run Purple
Inso Blue
Salt Black
SALE
Swosh Black
SALE
Sivu 1 / 6

309 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK