China Girl Kengät Netistä

38 osumaa

China Girl kengät viimeistelevät naisellisen askelluksen

Piristä asua ja arkipäivää China Girlin innoittavilla kenkämalleilla! Iloiset värit ja kauniit kuviot tuovat hymyn niin arkeen kuin juhlaankin – eikä yksityiskohtia puutu. Designissa yhdistyy orientaalisuus ja New Yorkin trendikkyys. Valitse korkeista koroista, espadrilles- tai ballerinakengistä ja monista muista. Valikoimasta löytyy kaikenlaisia malleja niin syys-, talvi-, kevät- kuin kesäkengiksikin.

China Girl kenkien historia ja kohderyhmä

China Girl on nuori kenkäyritys, joka kasvoi nopeasti maailmanlaajuisesti menestyväksi urbaanien naisten suosimaksi brändiksi. Kohderyhmä on laaja; kenkiä suunnitellaan sopimaan erilaisiin tyyleihin niin bisnesmaailmaan kuin yökerhoihin, lounashetkeen ystävien kanssa sekä mukavaan iltapäivään. Kohderyhmää ovat tyylitietoiset naiset, jotka kaipaavat uniikkeja kenkiä, ikään katsomatta. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti monenlaisille naisille uudet suosikkikengät!

China Girl kengät ja brändin monipuolinen tyyli

Korkealaatuisilla valmistusmateriaaleilla China Girl varmistaa jalkineiden mukavuuden ja optimaalisen istuvuuden sekä kengän tyylin kestävyyden. Löydät valikoimasta monenlaisia kenkämalleja monenlaisista materiaaleista valmistettuina. Etsitkö kenties iloisia värejä ja kuvioita tai hohtoa ja naisellisuutta? Etsitkö kauniita korkokenkiä, jotka kestävät myös käyttöä? Ehkäpä valintasi ovat suloiset China Girl ballerinat? China Girl kenkien joukosta löydät nämä kaikki.

China Girl kengät online kaupasta Footwayltä

Me Footwayllä haluamme antaa kaikille asiakkaillemme ihania hetkiä kenkien parissa. China Girl kengät tuovat naisellisuutta uuden omistajan elämään. Nettikaupastamme löydät korkealaatuisia, tyylikkäitä ja uniikkeja malleja hyvään hintaan. Voit tilata China Girl kenkäsi muutamalla klikkauksella, sovittaa rauhassa ja tehdä ostopäätöksen 180 päivän avoimen kaupan aikana. Tilaus ja palautus ovat ilmaisia.

Jennifer Beige
FEW LEFT
Pout
SALE
Tabby
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Edan 1
FEW LEFT
Missey
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Regal Purple
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

38 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK