Kengät Netistä

102 osumaa

Pony kengät ovat retrotennareiden tiennäyttäjät

Pony on retrokenkien ja tennareiden klassikko jo vuodesta 1972! Pony kenkien upean ajaton tyyli kiehtoo taidokkaalla muotoilullaan sekä räiskyvällä värivalikoimallaan. Kenkämerkin suositut Pony sneakerit löytyvät niin matalissa kuin korkeissakin malleissa, usein houkuttelevin värivaihtoehdoin. Footwayn valikoimasta löydät useat upeat Pony-mallit, joista voit valita eniten sinun tyyliäsi puhuttelevat! Tee se jo tänään!

Tyylipuhtaat Pony kengät pitkällä ammattitaidolla

Yli 40 vuoden ammattitaidolla valmistetut Pony kengät palvelevat kaikkia tennareiden ystäviä ympäri maailman omaleimaisen tyylikkäällä ilmeellään ja designillaan. Vuodesta 1972 tämä suosittu kenkämalli on koristanut lukuisien tennareita rakastavien faniensa jalkoja mitä tyylipuhtaimmalla tavalla! Nämä suorastaan herkullisen upeat, nahkaiset tyylitaiturit odottavat sinua Footwayn valikoimassa mataline ja korkeine malleineen sekä lukuisine värivaihtoehtoineen.

Pony kengät vapaa-aikaan ja töihin, useaan eri asuun!

Mikäli haluat hankkia retrohenkiset tennarit vapaa-aikaan tai töihin, Pony kengät ovat vastaus kysymykseesi! Nämä upeat tennarit sopivat useaan tyyliin ja asuvalintaan tuoden kokonaisuuteen tyylikästä retron tuntua. Ainoaksi haasteeksi jää värivalinta houkuttelevien vaihtoehtojen joukosta! Pony kengät on valmistettu nahasta ja niitä suositellaan hoidettavan nahalle sopivin hoitotuottein, jotta tennareiden käyttöikä ja tyylikkyys säilyisivät mahdollisimman pitkään.

Pony kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa mukavat sekä samaan aikaan retroa henkivän trendikkäät kengät? Liity tyylikkäisiin muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Pony tennarisi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Carla Black Nappa
FEW LEFT
Kania Black Nappa
FEW LEFT
Verdana Black Nappa
FEW LEFT
Elena Stone Sued
FEW LEFT
Chenoa Black
FEW LEFT
Ashley Black Nappa
FEW LEFT
Carla Black Nappa
FEW LEFT
Kania Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Donna Cognac
FEW LEFT
Ashley Grey
FEW LEFT
Santana Black
FEW LEFT
Faria Black Nappa
FEW LEFT
Kelli Black Comb.
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

102 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK