Kengät Netistä

159 osumaa

Cecé L'amour kengät rakkaudella

Jos Cecé L’amour olisi syötävää, se olisi hattaraa ja mansikkajäätelöä. Pinkkiä unelmaa naisellisella otteella! Glitteriä ja rusetteja! Näitä ei puutu Cecé L’amourin tyttömäisen suloisista korkokengistä. Cecé L’amour on marokkolais-amerikkalaisen kenkäsuunnittelija Celinen intohimon hedelmä. Pirskahteleva neito kuvailee itseään ”suunnittelijaksi, jolla on pakkomielle kenkiin, rakkauteen ja elämään”.

Cecé L'amour kenkien historia ja niiden suunnittelija

Kenkien parissa työskentely on Celinelle periytynyt ammatti, joka ohjasi neidon luomaan omia kenkiä vuonna 2011. Celinen kenkämalliston vaihtoehtoinen nimi oli Vie en Rose (”Elämä vaaleanpunaisena”), mikä kiteyttää suunnittelijan sielunmaisemaa suloisen sokerisesti, vaikkakin Cecé L'amour (”Cecé Rakastaa”) tuo tähän maisemaan myös tunteen palon, jolla kenkiä suunnitellaan.

Cecé L'amour kengät - tyylivinkkejä

Iltasi prinsessana alkaa sujauttamalla Cecé L’amourit jalkaan – vaikka aamiaiselle. Leikkisät värit, erilaiset pintamateriaalit ja tyttömäinen kepeys välittyvät mallistosta. Vaikkei käyttäjän tyyli olisi tyttömäinen, äärimmäisyydet kiehtovat katumuodissa. Karamellisoidut kengät yhdistettynä bomber-takkiin tai nahkahameeseen kruunaavat rosoisen rokkilookin. Rakkauden voimalla nimetyt kengät ovat tyylillisesti myös äärimmäisen suloinen valinta vaikkapa hääjuhliin.

Cecé L'amour kengät Footwayn online-kaupasta

Meiltä Footwayltä löydät valikoiman korkealaatuisia Cecé L’amour kenkiä. Nämä kengät ovat laadukkaat ja kauniit jalkineet, joiden myyminen on ilomme, ja tahdomme tehdä niiden ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Footway tarjoaa ilmaisen ja nopean toimituksen sekä 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit rauhassa tehdä ostopäätöksen ja sovittaa uusia jalkineitasi kotonasi. Myös palautukset ovat täysin maksuttomia.

Kassan Black/blue
FEW LEFT
Lowell Kenia
FEW LEFT
Elian Pacific
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Dea T.D Moro
FEW LEFT
Don Black
FEW LEFT
Delmore Black
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Lowell Black
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
25-742-00 Schwarz
FEW LEFT
Kenley Ocean/Natur
FEW LEFT
24-821-07 T.D Moro
FEW LEFT
Jerry Pacific
FEW LEFT
FEW LEFT
Forster 18-082-00
FEW LEFT
Dino Brandy/Blue
FEW LEFT
Kreta
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

159 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK