Cavalet, Kengät

79 osumaa

Tyylikkäät Cavalet kengät

Ruotsalaiset Cavalet kengät ovat monen suomalaisen suosikki siksi, että merkissä näkyy trendikkyyden ohella pohjoismainen laatutyö. Käytännöllisen malliston valikoimista löytyy kenkäpari tilaisuuteen kuin tilaisuuteen - tyylistä ja mukavuudesta tinkimättä.

Pohjoismaista laatutyötä perinteitä kunnioittaen

Cavalet kengät ovat perinteistä, skandinaavista laatutyötä. Tämä jo 1940-luvulla perustettu tuotemerkki noudattaa mallistossaan klassisia linjoja sekä mukavuutta. Merkki on yhä tänäkin päivänä ruotsalaisomistuksessa, ja mallisto on edelleen tarkan käsityön tulosta. Cavalet valmisti alunperin laukkuja, mutta osaamista laajennettiin pian muihin tuotteisiin. Ensimmäinen kenkämallisto tuotiin markkinoille vuonna 2010, ja se on siitä saakka ollut monen laatua arvostavan kuluttajan ykkössuosikki. Kengät tuntuvat miellyttäviltä jalassa pitkiäkin aikoja, ja vaikka suunnittelussa kunnioitetaan peruslinjoja, on tyylikkäisiin malleihin upotettu pieniä, persoonallisia yksityiskohtia. Monipuolisesta kenkämallistosta voit hankkia vaikka useamman parin siten, että voit yhdistellä eri tyylisiä pareja useisiin eri asukokonaisuuksiin. Cavaletin kengät ovat mainio lisä esimerkiksi farkkuihin tai perinteiseen, klassiseen työasuun.

Mukavat ja rennot Cavalet kengät

Cavalet pikkukengät ovat jokaisen persoonallisen pukeutujan unelma. Nämä naiselliset kengät tuntuvat mukavilta jaloissa, mutta samalla ne noudattavat erikoisia ja persoonallisia linjoja. Cavalet-parilla voit piristää esimerkiksi hillittyä kesä- tai juhla-asukokonaisuutta. Korkea laatu takaa, että Cavaletit kestävät käytössä kauan ja tuntuvat mukavilta jaloissa pitkiäkin aikoja. Cavalet kävelykengät sen sijaan sopivat saumattomasti esimerkiksi asiallisempaan pukeutumiseen: nämä jalkineet ovat täydellinen hankinta syksyn vaatekomeroon. Cavaletit hylkivät tehokkaasti likaa ja pölyä, joten ne pitävät asun siistinä ja tyylikkäänä. Persoonalliset värit ja yksityiskohdat auttavat luomaan yksilöllisiä, tyylikkäitä kokonaisuuksia. Cavalet-kenkien avulla loihdit hetkessä juhlavankin asun, eivätkä jalat väsy, vaikka tanssisit yön pikkutunneille saakka. Cavalet-jalkineissa jalka tuntuu aina tukevalta ja rentoutuneelta.

Näin huollat laatukenkiäsi

Cavalet kengät vaativat huolenpitoa siinä, missä muutkin laatukengät! Kyseessä ei kuitenkaan ole kovin vaativa toimenpide, sillä Cavaletit tyytyvät korkeasta laadustaan huolimatta kevyeen pyyhkäisyyn esimerkiksi kuivalla, hellällä harjalla tai liinalla. Kevyt harjaus kannattaakin tehdä aina pitkään kestäneen käytön jälkeen. Mikäli kengät likaantuvat enemmän, ei sekään ole ongelma: voit pestä kengät tasokkaalle nahalle tai mokalle tarkoitetuilla suihkeilla tai pesuaineilla. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, ettet hankaa pintaa liian tehokkaasti. Säännöllisellä puhdistuksella pidennät tämän laadukkaan ja mukavan kengän käyttöikää jopa vuosilla! Lisäksi Cavalet-jalkineet kannattaa aina pitkään kestäneen käytön jälkeen tuulettaa ja kuivata nopeasti. Näin kengät pysyvät raikkaina seuraavaa käyttökertaa varten ja kestävät käytössäsi pidempään.

Cavalet kengät netistä Footwayltä

Osta Cavalet kengät nyt helposti ja edullisesti Footwayn verkkokaupasta. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mutkattoman, jopa 180 päivän palautusoikeuden sekä tietenkin nopean, maksuttoman toimituksen. Monipuolista valikoimaamme voit selata kätevästi esimerkiksi hakutoimintomme ohella. Huikea valikoima takaa, että voit samalla hankkia kengät vaikka koko perheelle - täysin riskittä, missä ja milloin haluat. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Verkkoshoppailu ei koskaan ole ollut helpompaa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Naiomi Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Stefan Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ebbe Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

79 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK