Caprice, Kengät

100 osumaa

Caprice kengät naisille

Voivatko kauniit ja muodikkaat kengät olla myös mukavat? Caprice kengät ovat! Ne on suunniteltu sinulle, joka rakastat muotia mutta et ole kuitenkaan valmis kärsimään kauneuden ja tyylikyyden vuoksi.

Kuin kävelisit pilvien päällä

Saksalainen Wortmann group perustettiin lähes viisikymmentä vuotta sitten valmistamaan nuorekkaita ja muodikkaita kenkiä. Firman perustaja kenkätehtailija Horst Wortman julisti, että kenkien maailma kaipaa väriä. Hän oli täysin oikeassa, ja vuonna 1990 useamman värikkään ja menestyvän brändin jatkoksi syntyivät Caprice kengät. Ne olivat yksi ensimmäisistä kenkämerkeistä, joita oli myytävänä eri levyisillä lesteillä. Capricen tavoitteena on alusta asti ollut valmistaa muodikkaita, käytännöllisiä ja mahdollisimman mukavia jalkineita. Kuten heidän sloganinsa ""Walking on Air"" kertoo, Capricet jalassa tunnet, kuin kävelisit ilmassa. Kenkien pohjalliset valmistetaan patentoidulla teknologialla, joka takaa pehmeän askeleen, paremman iskunvaimennuksen ja tehokkaamman kosteuden haihtumisen kuin tavalliset kengät. Caprice panostaa voimakkaasti tuotteidensa jatkuvaan kehitykseen ja uuteen teknologiaan tarjotakseen asiakkailleen entistä mukavampaa kauneutta.

Caprice kengät joka tilanteeseen

Caprice kengät Walking on air on patentoitu sisäpohja, jota käytetään kaikissa Caprice malliston kengissä. Pohjallinen sisältää 300 ilmakuplaa, jotka tekevät kengästä niin mukavan jaloissa, että tuntuu kuin kävelisi ilmassa. Ilmakuplien ansiosta myös ilma kiertää kengän sisällä tehokkaasti, joten kengät pysyvät miellyttävän tuntuisina eivätkä jalat hikoile. Caprice Antishock teknologia tekee kävelystä mukavampaa ja on lempeämpi selälle korkokenkiä käytettäessä. Mukavuutta ei ole suunniteltu kauneuden ja muodikkuuden kustannuksella, vaan Capricen mallistosta löytyy ihania kenkiä joka lähtöön: matalia ballerinoja, korkeita korkoja, elegantteja slingback kenkiä, saappaita ja sandaaleita, kenkiä juhlaan ja arkeen. Capricen mallistosta löytyy niin monenlaisia kenkiä, että löydät varmasti mieleisesi joka asuun ja tilanteeseen. Yhdistä kiiltonahkaiset ballerinat nilkkapituisiin housuihin, sporttiset sandaalit capreihin tai shortseihin ja klassiset korkokengät kynähameeseen sekä kauluspaitaan. Mikä tyylisi onkaan, löydät varmasti juuri siihen sopivat kengät Capricen mallistosta.

Laadukasta nahkaa ja leveä lesti

Caprice kengät valmistetaan laadukkaasta nahasta, ja hyvin hoidettuna ne säilyvät hyvännäköisinä vuosikausia. Monet Capricen kenkämallit ovat jo valmiiksi kosteutta hylkiviä, mutta on silti hyvä muistaa, että nahkakengät kannattaa aina suojata kosteutta hylkivällä suihkeella tai voiteella ennen käyttöönottoa. Jos Caprice nahkakengät kastuvat, täytä ne sanomalehdillä ja kuivata lämpimässä paikassa. Älä kuitenkaan anna kenkien kuivaa suoraan lämpölähteen, kuten hiustenkuivaajan alla, sillä kuumuus saattaa kuivattaa nahkaa ja aiheuttaa halkeilua. Kaikenlaiset tahrat kannattaa aina puhdistaa heti, ja kulumia voi peittää värillisellä kenkävahalla. Kenkä tulee puhdistaa ennen vahausta vaikkapa pehmeällä harjalla tai liinalla pyyhkimällä. Korkolaput ja puolipohjat kannattaa uusia hyvissä ajoin, etteivät korot ja pohja ehdi vaurioitua käyttökelvottomaksi. Valitse aina itsellesi oikean kokoinen lesti, jotta kengät olisivat mukavat käytössä eivätkä kiristäisi tai hölskyisi.

Caprice kengät netistä Footwayltä

Tilaa Caprice kengät nyt Footwayltä. Ne ovat jalassa huippumukavat ja ulkonäöltään kauniit ja trendikkäät. Mikä parasta, niillä myös jaksaa kävellä kilometrikaupalla. Urheilukengät voivat myös näyttää hyvältä, vai mitä? Me toimitamme tilauksesi nopeasti ja ilmaiseksi. Jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen uusiin kenkiin, voit palauttaa ne ilman lisäkustannuksia käyttämällä paketissa olevaa palautustarraa. Sinulla on 180 päivää aikaa miettiä ostoksesi sopivuutta, kunhan vain palautat tuotteet käyttämättöminä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi joko puhelimitse tai sahköpostitse. Tilaa Footwayltä samalla kertaa kengät koko perheelle!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Chenoa Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kania Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Donna Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ashley Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

100 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK