Kengät Netistä

100 osumaa

Park West kengät ovat klassikko

Park West kengät ovat tyylikkäät, korkealaatuiset jalkineet, jotka soveltuvat jokaisen vaatevalikoiman vakiovarusteeksi. Klassista muotoilua ja trendikkyyttä voi hyödyntää asun kuin asun kanssa, sekä arjessa että juhlassa.

Tyylikkyyttä arkeen ja juhlaan

Linjakkaat Park West kengät sekoittavat mallistossaan klassisia tyylisuuntia nykyajan moderniin trendikkyyteen. Yksilölliset jalkineet valmistetaan pehmeästä, tasokkaasta nahkasta, joka mukautuu jalkaan nopeasti ja lähes huomaamatta. Kengät tuntuvat mukavalta pitkäaikaisessakin käytössä. Perusmalliston ohella löydät monipuolisesta valikoimasta myös juhlavampia jalkineita, joita voi helposti yhdistellä eri asukokonaisuuksiin. Maanläheisten värisävyjen ansiosta kengät soveltuvat erinomaisesti myös hillittyyn asukokonaisuuteen esimerkiksi työpaikalle. Jalkineiden suunnittelussa on kiinnitetty vahvasti huomiota myös yksityiskohtiin, jotka tekevät kustakin kenkäparista yksilöllisen ja erikoisen. Park West uusii mallistonsa kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. Edullisen, mutta korkealaatuisen merkin linja on silti pysynyt muuttumattomana jo vuosikausia ja klassisista jalkineista on ajan saatossa tullut trenditietoisten naisten pitkäikäinen suosikkikenkä.

Park West kengät joka vuodenaikaan

Park West saappaat soveltuvat erinomaisesti talven peruskengäksi. Klassiset värit on saappaissa yhdistetty sopivan mittaiseen varteen ja korkoon, joka ei vaativissakaan olosuhteissa tunnu liian korkealta. Monikäyttöisenä tunnettu merkki tarjoaa saappaiden ohella trendikkäitä nilkkureita, jotka voi helposti yhdistää esimerkiksi farkkuihin tai vaikka kesämekkoon, tilanteen ja tyylin mukaan. Värivalikoima on maanläheinen, joka lisää kenkien monikäyttöisyyttä. Park West ballerinat voit sen sijaan pakata vaikka kakkoskengiksi - kevyet jalkineet kulkevat mukanasi minne tahansa. Ballerinat ovat kenkinä erittäin monikäyttöiset: tätä paria voit käyttää kesämekon ohella sekä hameen, farkkujen että vaikka legginsien kanssa. Park West -jalkineiden korkea laatu mahdollistaa kenkien pitkäaikaisen käytön. Yksi persoonallinen pari soveltuu useaankin asukokonaisuuteen.

Helppohoitoiset ja mukavat

Park West kengät ovat käytössä erittäin helppohoitoiset. Kunhan muistat nahka- ja nupukkipintojen huoltoon liittyvät perussäännöt, nämä jalkineet kestävät käytössä pitkään. Nahkapintaa voi huoltaa esimerkiksi tarkoitukseen soveltuvalla öljyllä tai suoja-aineella. Näin pinta pidetään juuri sopivan joustavana ja kosteana, eikä se pääse kovassakaan käytössä halkeilemaan. Synteettisen tekonahkan ollessa kyseessä kannattaa puhdistus suorittaa kostealla liinalla. Mikäli käytät kenkien puhdistukseen tarkoitettuja kemikaaleja, varmista aineen soveltuvuus ennen puhdistusta. Lika, pöly ja kosteus tulisi poistaa kengän pinnalta niin pian kuin mahdollista, säännöllisen puhdistuksen ohella. Tuplasuojaa saa sen sijaan käyttämällä puhdistusten välissä erilaisia suoja-aineita, joiden soveltuvuus tulisi niin ikään tarkistaa. Pienillä varotoimilla saat tyylikkäät, korkealaatuiset kengät, jotka kestävät käytössäsi vuosia.

Park West kengät netistä Footwayltä

Osta Park West kengät netistä Footwayltä - saat korkealaatuiset, monikäyttöiset jalkineet nyt huippuedulliseen hintaan! Sen lisäksi, että säästät rutkasti rahaa, saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen sekä jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Verkkokauppa ei juuri reilummaksi muutu! Voit tehdä ostoksia vaikka kotisohvaltasi silloin, kun sinulle sopii. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kengät vaikka koko perheelle. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät - tervetuloa ostoksille Footwaylle!

Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
355829 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
355388 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
355505 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
426840 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
427226 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

100 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK