Kengät Netistä

96 osumaa

Ck Calvin Klein kengät tuovat luovaa klassisuutta asukokonaisuuksiin

Ck Calvin Kleinin ikoniset kengät ovat ikisuosikkeja. Eikä vähiten siksi, että ne sopivat niin monipuolisesti erityylisille ihmisille ajattoman ja klassisen muotoilunsa ansiosta. Calvin Klein jalkineet ovat ainutlaatuisella tavalla monipuolisia, mutta pelkistettyjä. Näillä kengillä voit uusia koko vaatevalikoimasi ilmeen: huomaat, kuinka asukokonaisuudet saavat uuden hengen Calvin Klein kengillä. Löydä monipuolisesta valikoimastamme omat suosikkisi.

Ck Calvin Klein kenkien historia

Calvin Klein on yksi maailman suurimmista ja tunnustetuimmista muotitaloista. Aloittaessaan 1968 Calvin Klein ihastutti maailmaa sivistyneellä, klassisella muodillaan, joka sopi sekä miehille että naisille. Unisex-mallien monipuolinen sovitettavuus teki Calvin Kleinista uniikin. Tunnustetun laatumerkin yhteydessä lienee tarpeetonta todeta, että valmistusmateriaalit ovat aina olleet korkealuokkaisia.

Ck Calvin Klein kengät - laatu ja tyyli-ideoita

Calvin Kleinilla on tänä päivänä laaja valikoima korkealaatuisia kenkiä lenkkareina, korkokenkinä ja sandaaleina. Se on johtava brändi, jonka valikoimasta löytyvät kengät arki- sekä juhlakäyttöön: jalkineet joka tilanteeseen, imartelemaan jalkojasi ja tyyliäsi. Jos kestävyys ja laatu ovat tärkeitä sinulle, Calvin Klein on oikea valinta.

Ck Calvin Klein kengät Footwayltä online-kaupasta

Etsitkö laadukkaita kenkiä, joita voi käyttää pitkään ja jotka tuntuvat hyvältä jalassa? Meiltä Footwayltä voit saada muutamalla klikkauksella kotiisi upouudet upeat kengät sovitettaviksi nopeasti ja ilman toimituskuluja. 180 päivän avoin kauppa jättää aikaa myös mahdolliselle palautukselle tai vaihdolle, jotka tapahtuvat myös veloituksetta.

Quade
FEW LEFT
Tadeo Bone
FEW LEFT
Nomba Baltic
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
Numar Lodo
FEW LEFT
Bay
FEW LEFT
NAKAN_TO_AG Moka
FEW LEFT
Val
FEW LEFT
Yerman Bone
FEW LEFT
Tabor Black
FEW LEFT
Martus Black
FEW LEFT
Monty
FEW LEFT
Medea Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Kirova_ks Black
FEW LEFT
Nenet Black
FEW LEFT
Merle Black
FEW LEFT
Felas_ks Black
FEW LEFT
Voem Black
FEW LEFT
Oriel Black
FEW LEFT
Baceno_ks_pa Black
FEW LEFT
Obsi Black
FEW LEFT
Numar 14 Suede
FEW LEFT
Mafal Africa
FEW LEFT
FEW LEFT
Anima Black
FEW LEFT
Dinora Lodo/Bronz
FEW LEFT
Kibon_Ks Carrot
FEW LEFT
Jerez_Ks Lodo
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

96 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK