Kengät Netistä

81 osumaa

Alkuperäinen Playboy-tarina

Englantilaista kengän suunnittelua vuodesta 1936

Alkuperäinen Playboy-brändi on peräisin vuodelta 1936, jolloin englantilainen räätäli Hutton valmisti ensimmäiset kengät Northamptonissa, Englannissa, alueella joka tunnetaan maailman parhaista räätäleistä.Yli 80 vuotta myöhemmin, kengät valmistetaan vieläkin vanhan tavan mukaan, jossa on yli 200 manuaalista prosessia, jotka vaativat korkeita klassisen räätälin taitoja. Kyseessä on yksi monimutkaisimmista kengistä valmistaa, varsinkin ominaislaatuisten pohjien kiinnitys.Myös samoja laadukkaita materiaaleja käytetään tänäkin päivänä, kuten 100% luonnonkumia pohjaa varten ja vain parasta mokkaa ja vasikannahkaa yläosaan.

Legendojen käyttämät ikoniset kengät

Alkuperäiset Playboyt saavuttivat ikoni-statuksen melkein heti alussa, ja siihen vaikuttivat suuresti Hollywood-tähdet, jotka mieltyivät näihin kenkiin; erityisesti yksi maailman kuumimmista näyttelijöistä, Steve McQueen, lempinimeltään The King of Cool, joka käytti alkuperäisiä Playboy-kenkiä 50-luvulta aina 70-lukuun asti, valkokankaalla ja sen ulkopuolella.Myös näytteljät, kuten Anthony Perkins, Jason Robards ja suuri jazz-legenda Miles Davis käyttivät englantilaista chukka-tyyliä 50- ja 60-luvulla, kun Playboyt ja Ivy League-tyyli kukoisti.

Yli 80 vuoden historia

Kuuluisa Hollywood-aikakausi oli suuri osa alkuperäisten Playboy-kenkien historiaa, mutta tärkeimpänä osana tulee aina olemaan alkuperäinen, patentoitu ja ammattitaitoisesti toteutettu suunnittelu. Suunnittelu, joka on pidetty hengissä, myös sen jälkeen kun englantilainen valmistaja lopetti toimintansa 70-luvulla ja brändi vaihtoi omistajaa.Pohjimmiltaan kengän ulkonäkö on puhdas, klassinen ja ajaton. Tämä koskee alkuperäisiä Playboy-malleja, miehille sekä naisille, kuten myös alkuperäistä City-kokoelmaa, tyylikkäällä pohjalla. Alkuperäinen Playboy-brändi on tyypillinen klassikko, joka ei koskaan kuole.

Quade
FEW LEFT
7408 Congac
FEW LEFT
24726 44-06
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
OBIL.03.01. Brown
FEW LEFT
Bay
FEW LEFT
Ciela
FEW LEFT
Fayanna
FEW LEFT
Val
FEW LEFT
4922 Congac
FEW LEFT
Monty
FEW LEFT
Niage Cognac
FEW LEFT
Krist Dk. Brown
FEW LEFT
7408 Black
FEW LEFT
Niesta Navy Suede
FEW LEFT
Amarillo White
FEW LEFT
4176 Black
FEW LEFT
58352 Navy Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
24729 01-06
FEW LEFT
4617.08.06. Navy
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

81 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK