Kengät Netistä

224 osumaa

Kat Von D kengät maailmankuululta tatuoijalta

Kat Von D on nainen, jonka tuntevat ihmiset ympäri maailman. Hän on ammatiltaan tatuoija, jonka suurena intohimona on design. Tämän uskomattoman ainutlaatuisen naisen suunnittelemat Kat Von D kengät tarjoavat silmiä häikäisevän yksityiskohdan asuusi, eikä näissä kengissä tingitä myöskään ensiluokkaisesta laadusta tai muodikkuudesta. Meiltä Footwayltä löydät upean herkulliset Kat Von D kengät.

Kat Von D kengät ovat kansainvälinen hitti!

Nuoresta 34-vuoden iästään huolimatta Kat Von D on saavuttanut tunnettuudensa yhtenä maailman parhaimmista tatuoijista. Myöskin Kat Von D kengät ovat jo kansainvälinen hitti, joiden suosio kasvaa kasvamistaan. Kengät tunnetaan korkeasta laadustaan, käyttömukavuudestaan sekä rokkaavasta ulkonäöstään, joka pitää sisällään muun muassa upeita niittejä sekä muita erottuvia yksityiskohtia!

Kat Von D kengät näyttävän naiselliseen tyyliin

Kat Von D kenkien naisellinen ulkoasu on saanut osakseen lukuisia näyttäviä yksityiskohtia. Nämä upeat kengät sopivat yhteen niin farkkushortsien, tiukkojen housujen kuin mekonkin kanssa. Nahkaisia ja mokkanahkaisia Kat Von D kenkiä suositellaan hoidettaviksi harjaten ja kiillottaen, jotta niiden laatu ja tyylikkyys ilahduttaisivat sinua mahdollisimman pitkään. Hyvin hoidettuina nämä kengät kestävät käytössä vuosikausia!

Kat Von D kengät verkossa Footwayllä

Rakastatko rokkaavaa asennetta muodissa? Kat Von D kengät ovat juuri tätä: täynnä katu-uskottavaa, rokkaavaa asennetta sekä naisellista muotia. Liity rokkaaviin tiennäyttäjiin ja hanki omat Kat Von D kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Gazon Bl 1 Wht
FEW LEFT
FEW LEFT
Deston Put Blk/Blk
FEW LEFT
FEW LEFT
Marice Abb
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
Bellevue Sun
FEW LEFT
Fairburn Mid
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

224 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.OK