Kengät Netistä

93 osumaa

Henri Lloyd kengät ovat seikkailijan suosikki

Maailmankuulut Henri Lloyd kengät ovat klassikkoja, jotka mukailevat sekä moderneja trendejä että vanhan ajan merellistä seikkailuhenkeä. Tässä monipuolisessa kenkävalikoimassa korkea laatu yhdistyy mukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Raikkaan purjehtijatyylin edelläkävijä

Henri Lloyd aloitti toimintansa jo vuonna 1963, ja vuosikymmenten aikana kasvaneen tuotemerkin ytimessä on aina ollut meri. Aluksi merkki keskittyi pelkästään sadeasujen valmistukseen. Henri Lloydin perustaja ja innokas purjehtija, Henri Strzelecki, kyllästyi raskaisiin, kömpelöihin sadevaatteisiin. Strzelecki päätti laatia oman malliston hyödyntämällä kevyttä, monipuolista Bri-Nylon-kangasta. Lopputuloksena oli monipuolinen ja monikäyttöinen tuotevalikoima, jossa huippulaatu yhdistyi käytännöllisyyteen, kepeyteen ja tyylikkyyteen. Henri Lloyd kengät noudattavat samaa periaatetta: kepeät kengät kestävät säätä kuin säätä, mutta eivät tingi tyylistä. Tänä päivänä merkin kenkämallisto käsittää klassisten purjehdusmokkasiinien lisäksi muun muassa varvastossuja. Vaatteiden osalta valikoima on niin ikään kasvanut nopeasti: tänä päivänä tuotemerkin alle kuuluvat myös merihenkiset t-paidat, farkut, hupparit, neuleet ja jopa sukat.

Henri Lloyd kengät kestävät kovaakin kulutusta

Henri Lloyd kengistä tunnetuimpia ovat perinteiset, merihenkiset mokkasiinit, jotka valmistetaan käsin yhä tänäkin päivänä. Korkealaatuinen nahka muokkautuu jalkaan nopeasti, tarjoten sekä tyyliä että mukavuutta. Hengittävät mokkasiinit sopivat vapaa-ajan kengäksi, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Kengissä toistuu sama ajatus kuin kaikissa Henri Lloydin tuotteissa: tarkka suunnittelu, korkealaatuiset materiaalit, käsin valmistus sekä tiukka laadunvalvonta. Henri Lloyd kengät löydät kaikissa kauden trendiväreissä, klassikkoja unohtamatta. Mokkasiineista alkunsa saaneeseen kenkämallistoon lisättiin myöhemmin myös Henry Lloyd saappaat. Tyylikkäät saappaat soveltuvat ankariinkin olosuhteisiin, sillä ne ovat täysin vedenpitävät. Monipuoliseen valikoimaan kuuluvat myös Henri Lloyd tennarit, jotka tuttuun tapaan luottavat niin ikään mukavuuteen ja laatuun, moderneja yksityiskohtia sekä värejä unohtamatta.

Henri Lloyd luottaa tyylikkyyteen

Henri Lloyd kengät ovat maailmankuuluja ja mallistoon kuuluviin purjehdusvaatteisiin luottavat myös monet seikkailun ammattilaiset. Henri Lloydia ovat pukeneet päällensä muun muassa seikkailijaherrat Sir Robin Knox Johnson, Sir Francis Chichester, Sir Ranulph Fiennes sekä Sir Ben Ainslie. Avain menestykseen on ollut modernien materilaalien kekseliäs hyödyntäminen sekä asiantuntemus meren ja ilmaston ääriolosuhteista. Koko mallisto käy läpi tiukan laadunvalvontaseulan, jonka aikana tuotetta testataan vähintään seitsemänkymmentä kertaa. Olitpa menossa purjehdusretkelle tai piknikille puistoon ovat nämä monikäyttöiset kengät kestävä valinta. Voit yhdistää ne helposti vapaa-ajan asuun. Henri Lloydin tavaramerkkinä on jo 50 vuoden ajan ollut toiminnallisuus ja klassinen tyyli, joka sointuu hyvin tuoreisiin trendeihin kautta vuoden.

Henri Lloyd kengät netistä Footwayltä

Osta Henri Lloyd kengät nyt Footwayltä edullisesti ja vaivattomasti! Saat kaupan päälle täysin ilmaisen toimituksen. Lisäetuna tarjoamme asiakkaillemme jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tilata haluamasi tuotteet huoletta sovitettavaksi. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu valtava määrä kenkiä eri käyttötarkoituksiin ja malleja jokaiseen makuun. Footwayltä löydät haluamasi jalkineet hetkessä. Säästä aikaa ja tilaa meiltä kengät vaikka koko perheelle. Footwayllä se onnistuu helposti!

Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Reeve Brogue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Reeve Saddle
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hill Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

93 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK