Kengät Netistä

320 osumaa

Sneaky Steve: kenkäpari, joka sopii jokaiseen tilanteeseen

Sneaky Steve on kenkämerkki, joka juhlistaa denimiä – mutta ei ole valmistettu farkkukankaasta. Nämä siistit kengät on tarkoitettu täydellisen urbaanin tyylin luomiseen. Sneaky Steve perustettiin Göteborgissa vuonna 2007 tavallisen tennarin inspiroimana, mutta mukana oli myös halu erottua. Sen jälkeen tuotanto on kasvanut ja tänä päivänä valikoimasta löytyy kaikkea saappaista tennareihin, jotka olivat merkin alkuperäinen fokus. Sneaky Steve taistelee tylsyyttä ja perinteisyyttä vastaan, ja ne ovat kuin luodut sinulle, joka juhlit elämää, musiikkia ja urbaania elämäntyyliä.

Näin luot Sneaky Steve-lookin

Sneaky Steve on kenkä, joka on erittäin monipuolinen, ja pienellä luovuudella saat ne sopimaan mihin tahansa asuun. Jos haluat olla hieman tyylikkäämmin pukeutunut esimerkiksi työpäivää tai esitystä varten, voit yhdistää Sneaky Stevet työasuusi. Ne ovat myös täydellinen valinta, kun lähdet kaupungille tai konserttiin. Kun on aika vähentää eleganssia ja seurata enemmän katumuodin tuulia, voit yhdistää Sneaky Stevet farkkuihin ja neuleeseen.

Kengät, jotka auttavat sinua pitämään huolta taloudestasi

Sneaky Steve -merkki on suunniteltu tarjoamaan laatukenkiä ilman, että asiakas lähtee kaupasta matti kukkarossa. Kengät suunnitellaan hienoiksi, käytännöllisiksi ja käyttökelpoisiksi, mutta yhtä aikaa myös kestäviksi. Mutta tämän ei tarvitse tarkoittaa korkeaa hintaa – hintoja pyritään pitämään matalalla, jotta kengät olisivat saatavilla kaikille. Näin voit ostaa enemmän kuin yhden parin, jos tarvitsee, ja viedä kotiin tennarit, joissa on asennetta. Jos rakastat pitää tennareita jalassa jokaisessa tilanteessa, tulet varmasti tykästymään Sneaky Steven trendikkääseen ulkonäköön ja käytännölliseen muotoiluun, sillä kengät eivät ole vain hyvännäköiset, vaan suunniteltu maksimoimaan sinun mukavuutesi ja takaamaan hyvä olo koko päiväksi.

Sneaky Steve netistä Footwaylta

Footwaylta löydät oman Sneaky Steve -parisi. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia malleja ja tyylejä erilaisissa materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa. On saappaita ja sandaaleja, tennareita ja juhlavampia kenkiä. Klikkaa mallia, joka parhaiten sopii sinulle ja sinun elämäntyyliisi, ja joka täydentää asuasi ja antaa sinun välittää viestiä, jonka haluat tyylilläsi lähettää.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lance Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

320 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK