Kengät Netistä

120 osumaa

Laadukkaat Fila kengät jokaiseen käyttötarkoitukseen

Fila valmistaa monipuolisesti korkealaatuisia urheiluvaatteita ja jalkineita niin lapsille kuin aikuisillekin. Meiltä löydät edullisesti Fila kengät nopealla toimitusajalla. Valikoimastamme löytyy niin perinteiset tennarit kuin erikoistarpeita vastaavat urheilu- ja vapaa-ajan kengät.

Italian Alpeilta suomalaiseen katukuvaan

Filan historia ulottuu aina 1900 luvun alun Italiaan, jossa Fila-veljekset perustivat yrityksen 1911. Fila valmisti alun perin vaatteita Italian Alpeilla asuville ihmisille. Alkujaan Filan päätuote oli alusvaatteet, kuitenkin 1970-luvulla Fila keskittyi tuottamaan urheiluvaatteita lapsille, naisille ja miehille. Fila merkin tunnettavuus lähtikin nousuun hyvin pian urheiluvaatevalikoiman lanseerauksen seurauksena. Filan historia Suomessa juontaa 1990-luvulle. Muistatko vielä, kun jokaisella 1990 luvulla nuoruutensa eläneellä muotitietoisella nuorelta löytyi ainakin yhdet Fila kengät? Näitä Filan isoja valkoisia lenkkareita käytettiin kaiken kanssa; urheiluvaatteiden, farkkujen ja jopa hameiden. Fila kenkien lisäksi Fila merkki näkyi näyttävissä huppareissa, verkkareissa, avainnauhoissa ja jopa penaaleissa. Filan suosio saavutti 1990-luvun loppupuolella lähestulkoon manian nuorison keskuudessa.

Fila kengät vastaavat erikoiskenkien kysyntään

Filan valikoimasta löytyy paljon erikoiskenkiä ja näiden joukosta löytyvät muun muassa Filan golfkengät sekä rullakengät. Fila golfkengät vastaavat vaativammankin golfharrastajan tarpeita. Golfkenkien hankinta on yksi tärkein golfvarusteista, sillä kengillä kävellään yhden päivän aikana usein jopa kymmeniä kilometrejä. Perinteisten jäykkien ja korkeapiikkisten golfkenkien lisäksi Fila on tuonut valikoimaan niin sanotut golfin street-kengät. Näiden golfkenkien tarkoituksena on että golfaaja voi laittaa kengät jalkaansa jo kotoa lähdettäessään. Tämä on muotitietoisen ja mukavuuden haluisen golfaajan valinta. Filan erikoiskenkien valikoimasta löytyy myös Fila rullakengät. Nämä rullakengät ovat tulleet tutuksi lapsien ja nuorten jalkineina, mutta niiden suosio nuorten aikuisien keskuudessa on nousemassa. Rullakenkien käyttö on erityisen helppoa kaupunkiympäristössä, jossa tulee käveltyä paljon siisteillä asfalttiteillä.

Fila kenkien helppohoitoisuus

Kaikki Fila kengät valmistetaan kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista. Kenkien materiaalit eroavat kengän käyttötarkoituksen mukaan. Kengän materiaali valitaan aina käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Useimmat katukengät ovat valmistettu nahasta ja niiden puhtaana pitäminen onkin helppoa. Nahkakenkä tulisi aina suojata ennen käyttöönottoa nahkakenkien hoitoaineella. Suoja-aineen käyttäminen ennen kengän käyttöönottoa maksimoi kengän käyttöiän pitäen kengän paremmin vettä hylkivänä ja puhtaana. Nahan käyttäminen tennareissa on erinomainen materiaali, sillä nahalla on kyky mukautua ja muotoutua käyttäjänsä jalan mukaiseksi. Fila salikengät sen sijaan on useimmiten valmistettu yhdistelmämateriaaleista vastaamaan paremmin kengälle asetettuja erikoistarpeita. Yhdistelmämateriaaleista valmistetun salikengän käyttöönotto ei vaadi hoitotoimenpiteitä. Salikengät saavat usein tahroja, esimerkiksi mustia raitoja toisten kenkien pohjista. Näiden poistaminen yhdistelmämateriaaleista käy kätevimmin erikoiskenkien puhdistusvaahdolla tai kevyesti puhdistussienellä harjaamalla.

Fila kengät netistä Footwayltä

Osta Fila kengät helposti netistä Footwayltä. Footway toimittaa tilauksesi nopeasti. Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja ilmaisen palautuksen aina 180 päivän ajan. Käyttämättömillä tuotteillamme on 180 päivän palautusoikeus ilmaiseksi. Tilaaminen ja mahdollinen palauttaminen käy helposti meidän huippuluokkaisen asiakaspalvelun ansiosta. Asioinnin helppous ja kohtuulliset hinnat ovatkin Footwayn toiminnan kulmakiviä. Footway tarjoaa monipuolisen valikoiman urheilu- ja vapaa-ajan kenkiä kaikille ikäryhmille. Valikoimaamme tulee päivittäin uusia tuotteita. Toivomme, että olet tyytyväinen palveluumme ja palaat uudestaan asioimaan juuri meille. Sinun tyytyväisyys asiakkaana on meille tärkeä. Tervetuloa ostoksille!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Reeve Brogue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Reeve Saddle
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hill Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

120 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK