Kengät Netistä

106 osumaa

Leaf – Anti-Boredom Footwear

Leaf on kenkämerkki, joka on vannonut valmistavansa kenkiä tylsyyttä vastaan. Kurkkaus Leafin valikoimaan varmistaa, että tavoitteessa on onnistuttu: Leafin kengissä on helppo pitää hauskaa, ja ne ovat myös designiltaan kaikkea muuta kuin tylsät! Näissä kengissä yhdistyy monikäyttöisyys ja tyyli, sillä miksi et voisi saada molempia? Leafin kengistä myös todella välittyy sekä yrityksen rakkaus kenkiä ja hauskanpitoa kohtaan että vuosikymmenten kokemus alalta. Valittavanasi on paljon eri värejä ja malleja, mutta yhteistä kaikille kengille on korkealaatuiset materiaalit, huolellinen muotoilu sekä tukeva pohja, joka auttaa pysymään pystyssä haastavammissakin sääolosuhteissa tai liikkumisympäristöissä.

Leaf-kenkiä yli 50 vuoden kokemuksella

Leafin tarina alkoi jo yli 50 vuotta sitten. Korkealaatuisia kenkiä koko perheelle valmistava yritys haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta, ja valmistaakin kenkänsä alusta asti itse. Pysyäkseen ajan hermoilla Leaf myös uudistaa valikoimaansa jokaista kautta varten, jotta saatavilla olisi juuri oikeanlaisia kenkiä niin säätä kuin erilaisia tilaisuuksiakin silmällä pitäen. Leafin vedenpitävissä kengissä käytetään SupraCoatDry -kangasta, ja ne ovat SATRA TM77 -standardin mukaiset, eli kestävät 15 000 askelta pitäen jalkasi kuivana. Yhden sadepäivän aikana tämä on melko huima määrä askelia! Pohjoismaiden kylmät talvet on myös luonnollisesti otettu huomioon: Leafin kengät pitävät varpaat varmasti lämpiminä!

Leaf-kengät ovat monikäyttöiset ja helppohoitoiset

Leaf valmistaa kenkiä koko perheelle, mutta parhaiten merkki tunnetaan ehkäpä lasten mallistoistaan. Kenkämerkin valikoimasta löytyvät niin saappaat, nilkkurit kuin tennaritkin, jotka ovat mukavat, pysyvät tukevasti jalassa hurjimmissakin leikeissä, ja jotka suojaavat jalkoja säiltä niin kesän kuumuudessa kuin talven lumituiskussakin! Kengät ovat myös helppohoitoiset, mikä on hyvin tärkeä ominaisuus, jos kengät ovat aktiivisessa käytössä. Useimmat liat lähtevät kengistä irti pehmeällä harjalla harjaamalla tai kostealla rätillä pyyhkimällä. Jos kengät pääsevät kastumaan sisältä, muista antaa niiden kuivua rauhassa huoneenlämmössä ennen kuin otat ne taas käyttöösi. Näin varmistat parhaan käyttökokemuksen sekä myös mahdollisimman pitkän käyttöiän! Useimmat mallit on lisäksi helppo sujauttaa jalkaan, mikä helpottaa varmasti monen perheen kiireisiä arkiaamuja.

Tilaa omat Leaf-kenkäsi näppärästi netistä Footwaylta

Kuulostavatko Leafin kengät hyvältä ratkaisulta? Oletko valmis tilaamaan omasi? Vaikka itse sanommekin, on kenkien tilaaminen Footwaylta erittäin helppoa ja nopeaa! Sivun vasemmasta laidasta löytyy hakutyökalu, jonka avulla voit rajata hakutuloksia kätevästi malliston, koon tai merkin mukaan. Löydettyäsi valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi oikealta tuntuvat kengät, voit tilata ne kätevästi suoraan kotiisi. 180 päivän avokaupan ansiosta voit testata kenkiä oman kodin rauhassa ja varmistaa, että ne ovat hyvät. Me olemme varmoja, että tulet ihastumaan uusiin kenkiisi, mutta jos näin ei ole, on palauttaminen helppoa ja maksutonta. Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, jossa autamme sinua mielellämme!"

Nolvik Navy
Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Runn Navy
Kaby Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Naggen Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Skien Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Esbo Navy
Alta Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jaren Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Esum Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hamar Pink
Alta Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

106 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK