Kengät Netistä

22 osumaa

Williot kengät herättävät trendikkään miehen mielenkiinnon

Oletko mies, jota kiehtoo dandy-tyyli? Eli toisin sanoen: pidätkö vanhojen, klassisten kenkien tyylistä, johon on loihdittu uutta ilmettä eri värien tai materiaalien avulla? Williot kenkien laadukkuus, tyyli ja ulkonäkö saavat muotitietoisen miehen kiinnostuksen heräämään. Eikä ihme, sillä nämä upean ajattomat, silti samalla modernit kengät kestävät vuodesta toiseen – niin laadultaan kuin tyyliltäänkin!

Suutariperinteitä kunnioittaen syntyvät Williot kengät

Williot kengät tunnetaan tinkimättömästä laadukkuudestaan, klassisista muotoilun perinteistään sekä modernisoidusta ilmeestään. Williot bootsit ja -kengät valmistetaan eteläisessä Espanjassa, Elchen alueella. Ne valmistuvat vanhoja suutariperinteitä noudattaen. Kenkämerkin Williot-nimi on peräisin tuotemerkin perustajan isän bassettikoiralta. Williot-koira oli perustajan suutarina työskennelleen isän uskollinen ystävä 1940-luvulla. Tuotemerkillä on siis pitkä historia, mikä sopiikin dandy-tyylisiin kenkiin oikein hyvin!

Ajattoman tyylikkäät Williot kengät sopivat useisiin asuihin

Williot kengät sopivat erinomaisesti useisiin tyyleihin yhdistettäviksi. Toisin sanoen aina silloin, kun haluat pukea yllesi jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Voit yhdistää miehekkään upeat Williot kengät niin juhlavaan pukuun kuin arkivaatteisiinkin, kuten farkkuihin ja puseroon. Ajattoman tyylikkäät Williot kengät on suunniteltu pitkään kestäviksi. Niitä kuitenkin suositellaan käsiteltävän sopivin hoitotuottein, jotta niiden pitkä käyttöikä ja tyylikkyys säilyisivät.

Williot kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja espanjalaisiin suutariperinteisiin sekä pukea jalkaansa mukavat, ajattomat kengät? Liity tyylikkäisiin, ajattomiin dandy-muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Williot kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Colorado
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cobra
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Milord
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cobra
ALE
9928
ALE
Sivu 1 / 1

22 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK