Kengät Netistä

19 osumaa

Debbie kengät – kenkämuotia Norjasta

Trendikkäät Debbie kengät arkeen ja juhlaan

Debbie on ehdoton jalkinemerkki sinulle, joka rakastat kauniita kenkiä, mutta et halua tinkiä kenkien käyttömukavuudessa. Norjalaisen tuotemerkin tyylipuhtaat ja innovatiiviset kengät tuovat uutta ilmettä pukeutumiseesi. Footwayllä on mittava valikoima kauniita Debbie kenkiä, joista löytyy sopiva malli jokaiseen makuun ja menoon. Debbie kokoelma on suunnattu laajalle yleisölle, joten joukosta löytyy muun muassa rentoja sandaaleita, tyylikkäitä korkokenkiä ja näyttäviä nilkkureita.

Debbie kengät – kenkämuotia Norjasta

Debbie on norjalainen tuotemerkki, jonka takana on tunnettu muotisuunnittelija Birthe Didriksen. Debbie on yksi hänen luomistaan kenkämallistoista, mutta Birthe Didriksen on tehnyt pitkän uran kenkäsuunnittelijana aina vuodesta 1985 saakka, jolloin hän päätti antautua intohimolleen kenkien suunnittelulle. Tuotemerkin kengät valmistetaan Espanjassa ja Italiassa, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta käsityötaidostaan. Näin ollen kokoelma on saanut runsaasti vaikutteita maiden eksoottisesta kulttuurista ja värikkäistä trendeistä.

Yhdistä Debbie kengät asuusi

Tartu tilaisuuteen uudistaa jalkinevalikoimaasi hankkimalla meiltä uudet, upeat Debbie kengät ja saat kätevästi päivitettyä asuasi, sillä trendikkäät kengät huomataan. Yhdistele brändin kengät omaan tyyliisi sopiviksi, esimerkiksi tyylikkäiden farkkujen ja topin kanssa, tai pue yllesi trendikkäät legginsit kauniin tunikan kanssa ja kruunaa asu upeilla Debbie kengillä.

Debbie kengät hankit osoitteesta Footway.fi

Debbie tarjoaa kaikille muodista ja kengistä pitäville laajan valikoiman kauniita, toiminnallisia kenkiä, jotka istuvat mukavasti jalassa koko päivän. Poimi omat suosikkisi, tee tilauksesi ja Footway huolehtii lopusta, nopeasti ja vaivattomasti.

Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK