Kengät Netistä

32 osumaa

Wolverine kengät - tyylikkäät ja käytännölliset

Wolverine kengät tehdään Amerikan Yhdysvalloissa käsin laadukkaista materiaaleista. Wolverinen kengät ovat työkäyttöön sopivia ja riittävän vahvoja kestämään pitkään. Merkin kengissä on hiukan maihinnousukengän tyyliä, johon on sekoitettu tuoretta kenkäteknologiaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

130 vuotta vahvoja kenkiä

Wolverine perustettiin vuonna 1883 nimellä Rogue River Electric Light and Power Company. Silloinen sähköyritys perusti kenkätehtaan vuonna 1903, jolloin valmistettiin ensimmäiset Wolverine kengät. Nahankäsittelylaitos valmistui vuonna 1908. Aloitteleva tehdas toimi silloin vielä vanhalla nimellään. Nimi vaihtui vasta vuonna 1921, jolloin nimeksi tuli Wolverine Shoe and Tanning Corporation, joka tarkoittaa Wolverinen kenkä- ja nahankäsittely-yritystä. Sana Wolverine tarkoittaa suomeksi ahmaa, joka kuvastaakin kenkiä suhteellisen hyvin. Yritys laajeni ja laajeni, kunnes se sai lopulta nimekseen nykyisen nimensä Wolverine Worldwide, Inc. Yritys kasvoi paljon 1990- ja 2000-luvuilla ja toi markkinoille useita menestystuotteita, kuten Caterpillarin Cat-kengät, joista tuli suuri hitti työkenkinä. Myöskin Hush puppies on yrityksen omaisuutta. Hush puppies on sarja yksinkertaisia, rentoja ja mukavia nahkakenkiä.

Wolverine kengät toimivat hyvin kovassakin käytössä

Wolverine tarjoaa tyylikkäitä nahkakenkiä, joissa on kuitenkin pidetty kiinni tiukasti käytännöllisyydestä. Täydellinen esimerkki tästä ovat Wolverine 1000 mile kengät, jotka perustuvat edelleen samaan alkuperäiseen malliin vielä sadan vuoden jälkeenkin. Kyseessä on mallisto erittäin kestäviä, korkealaatuisia ja korkeavartisia nahkakenkiä, joiden tyyli on ajaton. Tämä mallisto on Wolverinen lippulaiva. Malliston kengät eivät ehkä ole halvimmat, mutta varmasti laadukkaat ja pitkäikäiset. Kengät todennäköisesti kestävät niin kauan, ettei ostaja enää muista paljonko ne ostettaessa maksoivat. Wolverinen mallit eivät luonnollisesti lopu siihen. Wolverine Apprentice kengät ovat tyylikkäitä, nahkapintaisia talvikenkiä, joissa on hieman samaa näköä 1000 mile bootin kanssa. Apprentice on kuitenkin modernisoidumpi mallisto, ja sopii siten nuorille paremmin. Tyylikkäät talvikengät ovat harvassa.

Wolverine on yksinkertainen hoitaa

Wolverine kengät tehdään nahasta, joka vaatii hyvänä pysyäkseen aina hoitoa. Kenkien huolto ei vie kauan ja sujuu näppärästi muutaman kerran jälkeen. Kestävää ja hyvää tuotetta kannattaakin hoitaa, sillä nahka alkaa hoitamamattomana halkeilla. Wolverinen 1000 mile -valikoima on valmistettu Horween-nahasta. Nahka on käsitelty Chromexcel-käsittelyllä, joka tekee siitä tavallaan itsekiillottuvan. Siitä huolimatta kenkärasva tai kengänkiillotusaine eivät luonnollisestikaan tee pahaa kengälle, vaan parantavat pinnan kiiltoa entisestään. Chromexcel-käsittely kengän pinnassa kestää suurin piirtein yhtä kauan kuin kenkä muutenkin, mutta hyvällä hoidolla kenkä voi kestää vielä pidemmälle. Muissa Wolverinen kenkämalleissa on käytetty myös muunlaista nahkaa. Niin sanottua tavallista nahkaa on huollettava mustien kenkien tapauksessa puhdistuksella ja lankilla, ja muitten sävyjen kohdalla hoidoksi käy puhdistus ja kiilloke.

Wolverine kengät netistä Footwayltä

Osta Wolverine kengät näppärästi Footwayn verkkokaupasta! Laadukkaita jalkineita saa nyt helpommin kuin koskaan. Verkkokaupan etuna on, että ostajan ei tarvitse edes poistua kotoaan, vaan nettiasiointi riittää kunnon jalkineiden hankintaan. Footwayn verkkokaupasta löydät Wolverine -laatukengät nopeasti ja edullisesti. Footway ei peri turhia toimitusmaksuja, ja palautuskin on ilmaista. Normaalista poikkeavana ominaisuutena Footway tarjoaa erittäin pitkän palautusoikeuden, jotta voit tutustua kenkiisi kunnolla. Sinulla on jopa 180 päivää aikaa päättää, ovatko kyseiset kengät sinulle oikeat.

Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Julian Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK