Kengät Netistä

27 osumaa

Azzaron kengät ovat kuin ainutlaatuinen taideteos

Azzaron kenkiä valmistettaessa kaksi kaikkein tärkeintä arvoa ovat estetiikka ja viettelys. Nämä kengät ovat kuin ainutlaatuisia taideteoksia. Kengissä näkyy erinomaisen uniikki muotoilu, miellyttävä ylellisyys sekä ehdottoman tinkimätön mukavuus. Tyylitietoinen mies poimii näiden joukosta varmasti omat suosikkinsa. Azzaron kengät ovat laadukkaita ja ajattomia sekä tuntuvat ennen kaikkea huippumukavilta jalassa.

Azzaron kengät ovat lähtöisin Pariisista

Kaikki lähti liikkeelle maailman tärkeimmästä muodin metropolista, Pariisista. Loris Azzaro oli ompelija ja tuoksujen valmistaja 60-luvun lopulla. Hän loi hienoja linjoja, glamouria ja luksusmaisia tuotteita jetset-iltoja varten. Italialainen muotitalo Azzaro Couture tuli ensiksi tunnetuksi aistillisista hajuvesistään. Vähitellen se suuntasi katseensa myös vaatemuodin pariin ja nykyään luksusmerkki valmistaa uudenlaisia miesten kenkiä.

Tyylikkäät Azzaron kengät kaikkiin tilaisuuksiin

Azzaron kengät antavat sinulle viimeistellyn bisneslookin päivän tärkeään palaveriin tai rennon otteen kahvitteluun kaupungilla. Azzaron kengät näyttävät hyvältä niin farkkujen kuin puvun housujenkin kanssa. Luo uusi ilme tai hio vanhaa Azzaron tyylikkäillä kengillä. Halutessasi hieman extraa asuusi valitse Azzaron kengät jalkaasi. Valikoimasta löydät kengät kesän festareille sekä syksyn kylmiin aamuihin.

Footway – Azzaron kengät netistä

Haluaisitko hankkia uudet, tyylikkät miesten kengät? Jos vastasit kyllä, klikkaa itsesi Footwayn sivuille ja valitse laajasta valikoimasta laadukkaat designkengät Azzarolta. Meillä Footwaylla on nopea toimitus, joten jo muutamassa päivässä saat jalkaasi trendikkäät Azzaron kengät. Toimitus ja palautus on meillä maksutonta. Annamme tuotteille 180 päivän avokaupan, joten voit rauhassa sovitella kenkiä kotonasi.

Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bay
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Raya Crack
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Troyan W
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Val
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ward
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Thomas Croco
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabio
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabio
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Monty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Troyan
ALE
Sivu 1 / 1

27 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK