Kengät Netistä

243 osumaa

Kat Von D kengät maailmankuululta tatuoijalta

Kat Von D on nainen, jonka tuntevat ihmiset ympäri maailman. Hän on ammatiltaan tatuoija, jonka suurena intohimona on design. Tämän uskomattoman ainutlaatuisen naisen suunnittelemat Kat Von D kengät tarjoavat silmiä häikäisevän yksityiskohdan asuusi, eikä näissä kengissä tingitä myöskään ensiluokkaisesta laadusta tai muodikkuudesta. Meiltä Footwayltä löydät upean herkulliset Kat Von D kengät.

Kat Von D kengät ovat kansainvälinen hitti!

Nuoresta 34-vuoden iästään huolimatta Kat Von D on saavuttanut tunnettuudensa yhtenä maailman parhaimmista tatuoijista. Myöskin Kat Von D kengät ovat jo kansainvälinen hitti, joiden suosio kasvaa kasvamistaan. Kengät tunnetaan korkeasta laadustaan, käyttömukavuudestaan sekä rokkaavasta ulkonäöstään, joka pitää sisällään muun muassa upeita niittejä sekä muita erottuvia yksityiskohtia!

Kat Von D kengät näyttävän naiselliseen tyyliin

Kat Von D kenkien naisellinen ulkoasu on saanut osakseen lukuisia näyttäviä yksityiskohtia. Nämä upeat kengät sopivat yhteen niin farkkushortsien, tiukkojen housujen kuin mekonkin kanssa. Nahkaisia ja mokkanahkaisia Kat Von D kenkiä suositellaan hoidettaviksi harjaten ja kiillottaen, jotta niiden laatu ja tyylikkyys ilahduttaisivat sinua mahdollisimman pitkään. Hyvin hoidettuina nämä kengät kestävät käytössä vuosikausia!

Kat Von D kengät verkossa Footwayllä

Rakastatko rokkaavaa asennetta muodissa? Kat Von D kengät ovat juuri tätä: täynnä katu-uskottavaa, rokkaavaa asennetta sekä naisellista muotia. Liity rokkaaviin tiennäyttäjiin ja hanki omat Kat Von D kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

34.167.27 Black
NEWS
95.141.17 Black
FEW LEFT
Quade
FEW LEFT
31.260.47 Black
NEWS
Sivu 1 / 5

243 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK