Kengät Netistä

18 osumaa

Replay Kids trendikkäille muksuille

Replay Kids kengät trendikkäille muksuille

Erittäin laadukkaat, mukavat ja trendikkäät kengät ovat hauskat sekä miellyttävän tuntuiset jalassa. Replay Kids on tyyliltään kujeileva ja leikkisä - aivan kuten lapsesikin. Merkki valittiin parhaaksi eurooppalaiseksi vaatemerkiksi vuonna 2005, ja se kuuluu ehdottomasti edelleen lastenvaatteiden eliittiin. Replay Kids kengät ovat ulkoasultaan tyylikkäät, mutta tarjoavat sopivan ripauksen urbaania asennetta, joka antaa lasten kenkiin aavistuksen jännittävää katumuotia. Replay Kids on tämän päivän aktiivisen lapsen kenkämerkki, joka ei petä odotuksia. Tuotemerkin kengissä on käytetty laatumateriaaleja, kuten korkealaatuista nahkaa ja pehmeää mokkaa. Tutustu Footwayn Replay Kids -kenkävalikoimaan, joka tarjoaa trendikkäitä, korkealaatuisia ja mukavia jalkineita, joita on hauska ja mukava pitää jalassa. Anna lapsellesi parasta ja valitse Replay Kids.

Replay Kids kengät – toiminnallista kenkämuotia lapselle

Replay Kids kuuluu Fashion Box Corporation -konsernin tuotemerkkeihin, joka perustettiin 1980-luvulla Italiassa, Asolo-nimisessä kaupungissa. Tuotemerkki nimeltä Replay & Sons perustettiin vuonna 1991, joka on osa suosittua "Replay" brändiä. Ideana oli suunnitella ja valmistaa lapsille trendikkäitä vaatteita ja kenkiä, joissa on asennetta. Replay & Sons, joka on johtava farkkumerkki maailmalla, on luonut muun muassa niin kutsutun double ring -mallin. Replayn suunnittelemista kengistäkään ei puutu tyyliä eikä asennetta, sillä tuotemerkin klassinen, mutta samaan aikaan erittäin urbaani jalkinesuunnittelu on sekä tyttöjen että poikien mieleen. Italialaiset arkivaatteet ja asusteet ovat aivan omassa luokassaan, mikä on suurilta osin italialaisen modernin ja muodikkaan suunnittelutyön, sekä taidokkaan valmistuksen ansiota. Kenkien sisältämät yksityiskohdat, kuten esimerkiksi erilaiset koristeniitit – ja ompeleet, sekä hienot, jykevät soljet antavat tyylikkään ilmeen jalkineille.

Urbaanit Replay Kids kengät

Replay Kids kengissä on todellista asennetta ja niitä voidaan yhdistellä lukemattomien eri asukokonaisuuksien kanssa. Kiva yhdistelmä syntyy esimerkiksi Replay Kids kengistä, sukkahousuista ja hameesta. Myös näppärät ja muodikkaat leggingsit sopivat tuotemerkin kenkien kanssa erinomaisesti yhteen. Itse asiassa kengät tekevät lapsen asusta sopivalla tavalla siistin ja trendikkään. Lapsillakin on oikeus leikitellä eri tyyleillä, ja heillä tunnetusti riittää loputtomiin mielikuvitusta. Käytännöllisissä kengissä on helppo leikkiä ja juosta, joten mukavuus ja käytännöllisyys eivät kärsi. Kenkien design mielletään usein hieman street-henkiseksi, mutta kenkien asenne on kuitenkin sopivan lapsenmielinen.

Replay Kids kengät löydät osoitteesta Footway.fi

Merkin Replay Kids uutudet ovat aina saatavilla, kun teet ostoksesi Footwayn verkkokaupassa. Tilaa meiltä parhaat jalkineet kesän riemukkaisiin leikkeihin. Valikoima on täynnä perheen pienimpien suosikkeja, joista voit kaikessa rauhassa valita yhden taikka useamman parin. Tilaukset tehdään 180 päivän avokaupalla, joten lapsesi saavat sovitella kenkiä kotona kaikessa rauhassa. Maksuton toimitus sekä palautus tekee asioimisesta verkkomyymälässämme todella helppoa ja stressitöntä. Tervetuloa valitsemaan suosikkisi Footwayn verkkokaupasta, jossa shoppailu on aina mukavaa ja vaivatonta. Aina iloinen asiakaspalvelumme auttaa sinua myös mielellään kenkiä ja tilausta koskevissa kysymyksissä.

Sivu 1 / 1

18 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK