Calou, Kengät

70 osumaa

Persoonalliset Calou kengät

Ruotsalainen Calou valmistaa kengät vanhoja perinteitä noudattaen laatutyönä. Nämä mukavat jalkineet sekoittavat hauskasti menneiden aikojen kansanperinteitä sekä näyttäviä trendivärejä. Valtavasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi Calou kengät, joilla piristät asua kuin asua.

Calou kengät muotitietoiselle

Hauskat Calou kengät ovat peräisin Ruotsista, jonka pitkäikäinen puukenkäperinne tunnetaan ympäri maailman. Tuotemerkin tunnusmerkkinä on perinteinen puukenkäkanta sekä -pohja, joka on yhdistetty hauskaan päällisosaan sekä persoonalliseen väriin. Korkeatasoisista materiaaleista valmistetut puukkarit soveltuvat hyvin esimerkiksi pirteän kesämekon seuraksi tai vastaavasti hillitymmän asukokonaisuuden näyttäväksi yksityiskohdaksi. Calou-puukkarit ovat erittäin mukavat jalassa, sillä pohja on suunniteltu siten, että vaikka kyseessä on perinteinen puukenkä, ne tuntuvat mukavilta pitkäaikaisessakin käytössä. Monipuolisesta, trendikkäästä valikoimasta voit löytää mieleisesi ja juuri oman tyylisesi jalkineet helposti. Calou on panostanut suunnittelussaan nimenomaan monipuolisuuteen, joten tarjolla on sekä persoonallisempia, moderneja puukenkiä sekä klassisempia, menneiden aikojen perinteistä muistuttavia jalkineita. Tuotemerkki tunnetaan lisäksi hauskoista puukenkänilkkureistaan, jotka ovat täydellinen lisä esimerkiksi denim-asuun.

Calou kengät asuun kuin asuun

Calou nahkakengät tunnetaan kestävyydestään, ja niiden mallisto on samalla sekä ajankohtainen että yksilöllinen. Näihin puukenkiin ovat ihastuneet myös monet Hollywood-tähdet. Faneihin sanotaan lukeutuvan ainakin Oscar-voittaja Jennifer Lawrence sekä Manhattanin trenditietoisimpiin tyylikuningattariin lukeutuva näyttelijä Sarah Jessica Parker. Myös maailmantähdet ovat löytäneet Calou-kengistä niiden monipuolisuuden: nämä jalkineet voit helposti yhdistää mihin tahansa asuun. Korkeatasoinen nahka takaa, että kenkä muokkautuu hitaasti juuri sinun jalkaasi sopivaksi. Samalla miellyttävä pohjaosa pitää jalan tukevasti oikeassa asennossa, korosta ja maastosta riippumatta. Kesäkäyttöön soveltuvat sen sijaan remmilliset Calou-jalkineet, joilla voit piristää perinteistä farkkuasua tai kesämekkokokonaisuutta. Naiselliset Calout ovat erittäin pitkäikäiset ja korkealaatuisesti valmistetut. Siksi esimerkiksi saumat, liitännät ja pinta kestävät kovaakin kulutusta.

Monikäyttöiset modernit puukengät

Calou kengät eivät juuri muuta huoltoa vaadi, kuin kevyttä puhdistusta sekä sen ylläpitoa. Jotta pinta kuitenkin pysyy uudenveroisena mahdollisimman kauan, se kannattaa pyyhkäistä kevyesti esimerkiksi kuivalla liinalla aina pitkäaikaisen käytön jälkeen. Toinen käyttöiän sekä mukavuuden kannalta ratkaiseva asia on tuuletus. Vaikka Caloun mallisto valmistetaan korkealaatuisista, erittäin hengittävistä materiaaleista, ne kannattaa silti tuulettaa, mikäli käytät niitä pitkään yhtäjaksoisesti. Näin kengät säilyvät raikkaina ja kuivina seuraavaa käyttökertaa varten. Säännöllinen syväpuhdistus on kenkien helppohoitoisuudesta huolimatta hyvä tehdä esimerkiksi pari kertaa vuodessa. Liian voimakkaita aineita ei pesussa kannata käyttää, vaan puhdistukseen riittää hellävarainen, korkealaatuiselle nahalle tarkoitettu pesuaine tai puhdistussuihke. Säännöllisellä puhdistuksella varmistat, että Calou-jalkineesi ovat pitkäaikainen sijoitus.

Calou kengät netistä Footwayltä

Osta Calou kengät kätevästi Footwayn verkkokaupasta! Meiltä saat huippuedullisten hintojen ohella reilut toimitusehdot - tarjoamme nimittäin kaupan päälle sekä ilmaisen toimituksen että ilmaisen palautuksen. Maksuton palautus on voimassa jopa 180 päivää, joten voit miettiä ostoksiasi kaikessa rauhassa kotona! Lisäksi voit tehdä ostoksesi missä ja milloin haluat, ilman jonoja ja ruuhkia. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme vaikka heti - löydät varmasti mieleisesi jalkineet tarjonnastamme. Tervetuloa ostoksille!

Unn Black
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Maja Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

70 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK