Bundgaard, Kengät

1 osumaa

Tanskalainen suosikki valloittaa Eurooppaa

Bundgaard kengät ovat pitkään olleet suosittuja kotimaassaan Tanskassa, mutta ne ovat vähitellen onnistuneet valloittamaan myös muun Euroopan markkinoita. Bundgaard on tullut tunnetuksi erityisesti lasten kengistään ja niiden hyvästä anatomisesta muotoilusta.

Lasten ensijalkineista tyylitietoisen kumisaappaisiin

Bundgaard kengät ovat onnistuneet valtamaan Euroopan kenkämarkkinoita. Alunperin vain tanskalaisille markkinoille suunnattu merkki on sittemmin tullut tunnetuksi laajasta kenkävalikoimastaan myös muissa maissa. Skandinaavisesta tyylistä on tullut suuri valttikortti maailmalla; sen yksinkertainen muotoilu yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin on etu kovasti kilpailuilla kenkämarkkinoilla. Bundgaardin ajattomat klassikot ja pirteän värikkäät lasten kengät valloittavatkin kenkämaailmaa. Skandinaavinen tyylitaju näkyy selkeästi kenkien muotoilussa ja sävykartassa. Kaikki Bundgaardin kengät on alunperin valmistettu Euroopassa, ja vielä tänäkin päivänä koko tuotanto sijoittuu eurooppalaisiin tehtaisiin. Eurooppalaisuus onkin monelle yksi syy suosia Bundgaardia. Huomaathan, että jos jalkasi on leveän mallinen, löydät tämän merkin valikoimasta varmasti sopivia kenkiä, sillä Bundgaard tunnetaan myös leveälestisten jalkineiden valmistajana.

Bundgaard kengät - salaisuus on ergonomisessa pohjassa

Bundgaardin tunnetuinta tarjontaa ovat ehdottomasti lapsille suunnitellut kengät. Bundgaard lasten kengät ovatkin suosikkituotteita, joita on myyty jo pidemmän aikaa Suomen markkinoilla. Kenkien iloiset värit yhdistettynä anatomisesti muotoiltuun pohjaan ovat saaneet vanhemmat valitsemaan jo vuosien ajan perheen pienimpien jalkineiksi täydellisesti istuvat Bundgaard kengät. Lasten kenkien lisäksi valikoimasta löytyvät myös aikuisille erinomaiset Bundgaard sandaalit, joiden käyttömukavuus on huippuluokkaa. Sandaalien miellyttävyyden salaisuus piilee ergonomisesti muotoillussa kengän pohjassa. Pohjaosa on suunniteltu muotoutumaan jalan mukaisesti ja tukemaan jalkapohjaa oikeaan asentoon joka askeleella. Pehmeän nahan käyttäminen sandaaleissa lisää käyttömukavuutta entisestään. Helposti muotoutuva nahkakenkä on aina mukavuudenhaluisen kuluttajan valinta. Kenkä vain niin sanotusti paranee vanhetessaan, ja se on helppo yhdistää lähes mihin tahansa asuun.

Helpot ohjeet nahkakengän hoitoon

Bundgaard kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kenkien päämateriaalina on usein pehmeä, jalkaan helposti muotoutuva nahka. Pehmeä nahkakenkä onkin aina käyttömukavuudeltaan erinomainen jalkine. Muistathan, että laadukkaat materiaalit ansaitsevat huolenpitoa! Hyvin hoidettuna Bundgaard nahkakengät ovatkin erinomaisen pitkäikäiset. Hoida siis kenkiäsi jo ennen niiden käyttöönottoa suoja-aineella: tarjolla on vahoja, suihkeita ja rasvoja, ja voit valita niistä itsellesi mieluisimman. Jos haluat päästä erityisen helpolla, kannattaa ostaa hoitosuihke ja nestemäinen lankki värin tehostamiseksi. Hoitosuihkeen suihkuttaminen kengän pintaan on nopea ja helppo toimenpide. Kengän kannattaa antaa kuivua hetkinen ennen käyttöönottoa. Kun kenkä likaantuu käytössä, voit pyyhkiä sen pinnan puhtaaksi tai poistaa pölyt kenkäharjalla. Tässä vaiheessa kenkä voidaan myös lankata värin syventämiseksi ja nahan hoitamiseksi. Kuivaan ja puhtaaseen kenkään suihkutetaan taas uusi kerros hoitosuihketta.

Bundgaard kengät netistä Footwayltä

Osta Bundgaard sandaalit ja muut jalkineet Footwayn nettikaupasta. Footwaylla asioiminen on helppoa, sillä tarjoamme kaikille ostetuille tuotteille ilmaisen ja nopean toimituksen. Saat uusille, käyttämättömille kengillesi myös ilmaisen 180 päivän palautusoikeuden. Voit siis sovittaa uutta merkkiä ja mallia rauhassa kotona ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme - autamme sinua aina mielellämme. Selaa siis valikoimaamme ja nauti shoppailun helppoudesta osoitteessa Footway.fi!

Uutuudet
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK