Bullboxer Kengät Netistä

90 osumaa

Bullboxer kengät tyylikkääseen arkeen

Bullboxer kengät ovat persoonallisia, korkealaatuisia ja trendikkäitä mutta myös erittäin miellyttäviä jalassa. Löydät tältä merkiltä kengät koko perheelle: niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Bullboxer mallisto seuraa trendejä mutta tarjoaa myös klassiseen tyyliin sopivia malleja.

Trendikkäästi jo 30 vuoden ajan

Bullboxer kengät ovat tunnettuja persoonallisuudestaan. Tämän brändin tuotteet ovat aina ajan tasalla trendeistä. Bullboxer lisää tuotteisiinsa silauksen hassuttelua pienillä yksityiskohdilla ja perinteikkäillä kädentaidoillaan. Yrityksen kotipaikka on Hollannissa, ja se on valmistanut laatujalkineita jo 30 vuoden ajan persoonallisille pukeutujille, jotka haluavat lisätä arkeen pientä pilkettä. Bullboxerin mallisto on jatkuvassa muutoksessa, ja siinä näkyvät aina uusimmat trendit. Bullboxer panostaa laadukkaaseen suunnitteluun mutta pitää samalla hinnat suotuisina kaikille. Kenkien suunnittelu tehdään Italiassa. Mallistot ovat saaneet inspiraationsa muodin metropoleista: nämä kengät jalassa voit helposti istahtaa nauttimaan kahvin ja croissantin pariisilaisessa katukahvilassa, lähteä kaupunkikävelylle New Yorkiin, cocktailjuhliin Lontooseen, mökkeilemään järven äärelle tai vaikkapa klubi-iltaan Milanoon.

Bullboxer kengät ovat trendikkäät

Bullboxerilta löydät kengät jokaiseen lähtöön miehille, naisille ja lapsille. Mallisto on laaja ja monipuolinen, ja valikoima uudistuu jatkuvasti. Naisille löytyy niin tennareita, korkokenkiä, sandaaleja kuin bootseja. Miehille on tarjolla sandaaleja, buutseja, tennareita ja kävelykenkiä. Bullboxer kengät yhdistelet helposti monenlaisen asun kanssa. Kengät, joissa on paljon yksityiskohtia, sopivat yksinkertaisten vaatteiden kanssa. Sujauta jalkaan vaikka strassikoristeiset Bullboxer saapikkaat yksinkertaisten farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Kesällä näytät hyvältä ja tyylisi on persoonallinen, kun puet bootsit kevyen kesämekon kanssa. Trendikkäät kengät soveltuvat niin arkeen kuin juhlaan. Bullboxerilta löydät myös tyylikkäitä juhlakenkiä: voit siis valita hauskojen yksityiskohtien ja elegantin selkeyden välillä. Bullboxer kengät sopivat meneville, persoonallisille ja mukavuudesta nauttiville kulkijoille, sillä ne ovat näyttävät, kevyet ja miellyttävät jalassa.

Huolla jalkineitasi ja pidennä kengän ikää

Kengissä käytetään erilaisia materiaaleja, joten suosittelemme aina tarkastamaan pesu- ja huolto-ohjeet jokaisen tuotteen kohdalla erikseen. Nahkapintaiset kengät säilyvät parhaiten, jos käytät suojasprayta, joka estää kosteuden ja lian tarttumista kengän pintaan. Kangaspintaisia tennareita voit pestä kevyesti vedellä ja tai pesukoneen hellävaraisimmalla ohjelmalla. Vedenpitävät Bullboxer kengät hylkivät niin likaa kuin kosteutta ja sopivat täydellisesti sateisiin päiviin. Suosittelemme, että säilytät kenkiä ilmavasti - ei päällekkäin pinottuina. Kengistä kannattaa kopsauttaa liat pois aina kotiin tullessa, jotta pohjat säilyisivät pidempään. Mokkakenkiä voi harjata mokkaharjalla. Saat poistettua sillä pienet liat ja pidät mokan pinnan pehmeänä ja sileänä. Bullboxer kengät ovat korkealaatuisia, ja ne sisältävät usein hienoja yksityiskohtia. Nämä kengät on tehty jalolla kädentaidolla - huolehdi niistä siis hyvin, jotta voisit käyttää niitä useamman vuoden.

Bullboxer kengät netistä Footwayltä

Footway tarjoaa laajan valikoiman esimerkiksi Bullboxer kenkiä. Footwaylta löydät esimerkiksi tyylikkäät saappaat ja saapikkaat ja loppumattoman määrän muitakin kiinnostavia kenkämalleja. Saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Voit harkita ostospäätöstäsi rauhassa, sillä palautusoikeus on voimassa 180 päivää. Toimitamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, jotta pääsisit nauttimaan ostoksestasi mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua. Tervetuloa laajan valikoimamme pariin!

175001f2t Skin
FEW LEFT
573517 Nero
FEW LEFT
13-491500-3
FEW LEFT
811E6L501 Black
FEW LEFT
817E7L502 Black
FEW LEFT
76501 Taupe Volo
FEW LEFT
737597 Seal
FEW LEFT
698530 Nut/Bark
FEW LEFT
627592 Nero Golf
FEW LEFT
420008e5l Bkwh
FEW LEFT
963008e4c Bksv
FEW LEFT
132605183
FEW LEFT
049000
FEW LEFT
307004 Black
FEW LEFT
282003F2S Brown
FEW LEFT
AED008 Pewter/Nero
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

90 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK