Bugatti, Kengät

130 osumaa

Bugatti kengät moneen lähtöön

Tyylistään ja ainutlaatuisesta eleganssistaan tunnettu Bugatti valmistaa laadukkaita kenkiä niin työhön kuin vapaa-aikaan. Valikoimasta löytyy talvi- ja kesäkenkiä monissa eri malleissa. Tutustu tarjontaan ja osta laadukkaat Bugatti kengät jo tänään!

Laadukkaita, nahasta valmistettuja kenkiä

Bugatti on ollut jo pitkään maailman johtavia nahkakenkien valmistajia. Merkki on tunnettu siitä, että se pysyy muodin mukana koko ajan. Bugatti kengät seuraavatkin trendejä niin tiiviisti, että merkiltä ilmestyy uusia malleja muutaman kuukauden välein. Tähän pystyy vain harva merkki maailmassa. Kenkien valmistus aloitetaan nahan valinnasta. Nahka valitaan huolella, sillä sen tulee pystyä vastaamaan myös kaikkein vaativimpien käyttäjien odotuksiin. Sen jälkeen alkaa itse kenkien valmistus. Bugatti työskentelee yhteistyössä tunnetun italialaisen lestinvalmistajan kanssa. Tämä takaa sen, että kengät säilyttävät muotonsa vielä vuosien päästäkin. Bugatti on siis onnistunut luomaan loistavia kenkiä, joiden käyttäjät ovat aina todella tyytyväisiä. Sen vuoksi merkin menestystarina jatkuu vuosi toisensa jälkeen.

Bugatti kengät ovat tyylikkäitä

Bugatin valikoiman kantava voima on tyyli ja huippulaatu. Kenkien ulkomuodosta huomaa niiden olevan jatkuvasti ajan hermolla. Bugatti kenkiä voi käyttää niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Ne ovat sopivan asiallisia mutta samalla myös rentoja. Bugatti pikkukengät sopivat loistavasti mihin tahansa tilaisuuteen. Ne voi yhdistää pukuun, jolloin kokonaisuudesta tulee juhlava. Jos pikkukengät taas yhdistää farkkuihin, tulee pukeutumiseen mukavaa poikamaisuutta ja rentoutta. Jos aikomuksena on kävellä pitkiä matkoja ja vain viettää vapaa-aikaa, valitse esimerkiksi Bugatti loaferit. Ne tuovat nuorekkuutta ja rentoa olemusta asuun kuin asuun. Rennot jalkineet kannattaakin yhdistää vaikkapa farkkuihin. Loaferit sopivat erinomaisen hyvin myös shortsien kanssa, jolloin niiden rentous korostuu entisestään. Bugatti valmistaa siis kenkiä aivan kaikkiin tilanteisiin.

Laadukkaita nahkakenkiä Bugatilta

Bugatti kengät on valmistettu vain laadukkaimmasta nahasta. Talvikengät on lisäksi vuorattu lampaannahalla. Nahkakenkiä kannattaa hoitaa niille tarkoitetuilla aineilla, kuten voiteilla ja vahoilla. Kun niille tekee pienen huollon muutaman kuukauden välein, nahka säilyy kauniimpana ja kiiltävämpänä pidempään. Kengät kannattaa myös pyyhkiä kuivalla rätillä aina käytön jälkeen, jotta lika ja pöly eivät piintyisi kengän pinnalle. Bugatti on pystynyt takaamaan kenkiensä muodon säilymisen työkentelemällä yhdessä tunnetun italialaisen lestinvalmistajan kanssa. Kenkien muodon säilymistä voi kuitenkin edistää säilyttämällä kenkiä joko kenkähyllyssä tai -laatikossa. Tällöin ne pysyvät hyvinä ja kiiltävinä, eikä niiden muoto pääse vääristymään. Kenkiin voi hankkia halutessaan myös erillisen lestin, jolla kenkiä saadaan tuettua entisestään. Hyvällä hoidolla Bugatin kengät kestävätkin vuosia.

Bugatti kengät netistä Footwayltä

Bugatti kengät saa netistä Footwayltä. Footway tarjoaa kaikille tilauksille nopean ja ilmaisen toimituksen. Kengillä on 180 päivän palautusoikeus, jonka aikana käyttämättömien tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Footwayltä tilaaminen on siis nopeaa, helppoa ja turvallista. Osta niin Bugatti pikkukengät kuin lyhytvartiset saappaat huippuvalikoimastamme ja säästät selvää rahaa. Netistä ostamalla helpotat ostosten tekoa ja voit hankkia kengät koko perheelle samalla kertaa. Tutustu siis valikoimaan ja tee hyvät kaupat jo tänään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
06F0667 Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

130 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK