Bronx Kengät Netistä

30 osumaa

Bronx kengät – tyyliä, elämäniloa ja intohimoa

Oletko kenkäfriikki ja etsit uusia, ilahduttavia kenkiä? Bronx-tuotemerkki on syntynyt rakkaudesta kenkiin. Bronx kengät ovatkin aina trendikäs, naisellinen ja glamourintäyteinen valinta, sillä tämä tuotemekki seuraa aikaansa ja valmistaa tyylikkäitä kenkiä ilolla asiakkailleen eri puolilla maailmaa.

Hollantilainen Bronx valmistaa kenkiä vuosikymmenten kokemuksella

Bronx kengät on valmistettu vuosikymmenten aikana kertyneellä ammattitaidolla. Tuotemerkki on nimittäin alkujaan perustettu Alankomaissa jo yli 125 vuotta sitten. Merkin pitkä tarina ei kuitenkaan tee siitä vanhanaikaista. Tilanne on päinvastainen, sillä Bronx valmistaa edelleen laadukkaita kenkiä lähinnä nahkasta vankkaa osaamistaan hyödyntäen ja nykymuotia soveltaen. Tuotemerkin filosofialle on olennaista, että kaikkia pitkällä aikavälillä kehittyneitä ja huippuunsa hioutuneita taitoja sovelletaan ajankohtaisia trendejä, muotia ja tyyliä seuraten. Jos kengät ovat intohimosi, Bronx on merkki sinua varten. Pitkälle viety käsityöläisyys kohtaakin näissä kengissä rautaisen osaamisen ja muodin viimeisimmät tuulet. Kaiken tämän ansiosta Bronx on tunnettu eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa ainutlaatuisesta, persoonallisesta ja elegantista suunnittelustaan ja vahvasta laadustaan.

Bronx kengät eri tilaisuuksiin ja tarkoituksiin

Oli tyylisi millainen tahansa, Bronxin laajasta valikoimasta löytyvät varmasti sopivat jalkineet tilanteeseen kuin tilanteeseen, oli se sitten talvinen työpäivä ja kesäiset cocktailkutsut tai mitä tahansa siltä väliltä. Esimerkiksi Bronx saappaat on hyvä vetää jalkaan ilmojen kylmetessä. Kaupungissa käveleminen ja ulkoilu on miellyttävää, kun jalassa ovat lämpöiset ja hyvälaatuiset kengät, eikä suinkaan haittaa, jos ne ovat samalla myös hauskan näköiset! Jos kaipaat säväyttäviä ja seksikkäitäkin kenkiä, Bronx korkokengät voivat olla hyvä lisä juhla-asuusi. Bronx kenkien suunnitelussa on ajateltu myös niiden käyttömukavuutta. Trendikkäitä tai klassisen tyylikkäitä Bronx kenkiä on helppoa yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin, sillä värien ja mallien kirjo on todella kattava. Saatavilla on yli 100 mallia, joista voit valita omaan tyyliisii ja asukokonaisuuteesi sopivat, oli kyseessä sitten arki tai juhlatilaisuus.

Valitse Bronx kengät eri materiaaleista

Bronx kengät ovat helppohoitoisia, sillä ne on valmistettu huippuluokan materiaaleista. Bronx-merkin laajasta tarjonnasta löydät runsaasti laadukkaasta nahkasta valmistettuja kenkiä: niin nahkasaappaat, nahkasandaalit, platform-kengät kuin mokkanahkaiset kengät korolla ja ilman. Myös korotetut kangassandaalit voivat tuntua jalassa erittäin miellyttäviltä kesäkuumalla. Trendejä seuraava Bronx tarjoaa kengissään runsaasti erilaisia viimeistelyjä: nahkapintaan lisätyt kimalteet vievät saapikkaat tai lenkkarit uudelle tyylikkyyden tasolle. Tai miltä tuntuisi, jos jalassa olisivat seksikkäät leopardikuvioiset korkokengät? Bronx tietää, että naiset rakastavat kenkiä, joten materiaalien ja viimeistelyjen kirjo on todella runsas. Trendit vaihtuvat ja valikoima myös päivittyy siksi jatkuvasti. Uusia kuoseja ja materiaaleja ilmestyy valikoimaan jatkuvasti, jotta sinäkin löytäisit juuri omaan tyyliisi sopivat kengät Bronxin tarjonnasta.

Bronx kengät netistä Footwayltä

Onko kenkäkaupoissa juokseminen ja kokojen tai mallien puuttuminen mielestäsi tylsää? Jos trendit, muoti ja kenkien laatu ovat sinulle tärkeitä ja haluat päästää selaamaan uskomattoman laajaa kenkävalikoimaa muutamalla hiiren klikkauksella, Footway on täydellinen kenkäkauppa sinua varten. Hanki miellyttävät, trendikkäät ja jalkojasi hellivät Bronx korkokengät jo tänään – tarjoamme laatukenkien lisäksi 180 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen toimituksen. Tule nyt ostoksille laajan valikoimamme pariin.

BX349
FEW LEFT
BX336
FEW LEFT
Shovel
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX340
FEW LEFT
43809-A
FEW LEFT
BX157
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
BX114
FEW LEFT
73806
SALE
BX 425
FEW LEFT
Jucca
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
Coral
FEW LEFT
65027-D
FEW LEFT
Leya Tortora
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Model: 83869
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
73807
SALE
83971
SALE
73807
SALE
83849
SALE
BX 298
SALE
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

30 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK