Kengät Netistä

87 osumaa

Trendikkäät British Knights kengät jalkaan ja menoksi

British Knights kengät ovat laadukkaita ja trendikkäitä. Kengät soveltuvat muotitietoiselle ja sporttiselle miehelle ja naiselle. Suosittuja kengistä tekee niiden hyvä hinta/laatusuhde. Kenkävalikoimasta löytyy niin matala- kuin korkeavartisia tennareita. Tennarithan ovat aina mukavat jalassa ja sopivat melkein minkä tahansa asun kanssa, joten hanki sinäkin nyt omat British Knights tennarit.

British Knights kengät – skeittikengistä tennareihin

Vaikka nimi viittaakin Englantiin, on British Knights jenkkiläinen kenkien valmistaja. Se on perustettu 80-luvulla Yhdysvalloissa, New Yorkissa. Suuren suosion merkki sai 90-luvun hip hop -piireissä. Aluksi kengät olivat hyvin skeittihenkisiä ja muistuttivat Nike-tennareita. Nykyään brändin jalkineet ovat muuttuneet muodin mukana ja ovat enemmänkin Converse-tennareiden näköisiä.

British Knights kengillä rennosti juhliin

British Knights tennarit ovat oiva valinta vapaapäivän jalkineiksi. Mutta toki tyylitietoinen pukee nämä kengät jalkaan juhliinkin. Onhan nykyään trendikästä yhdistää asuja rohkesti rikkoen eri tyylejä. Kengät kruunaavat varmasti astetta rennomman juhlalookin.

Footway – British Knights kengät netistä

Osta sinäkin jo tänään Footwayltä British Knightsin kengät. Tilaus on helppoa ja nopeaa ja lähetämme tuotteet sinulle ilman postikuluja. Jos jostain syystä kengät eivät olleetkaan mieluisat, voit tehdä palautuksen ilmaiseksi. Muista myös että meillä Footwayllä on 180 päivän avoin kauppa, joten sinulla on aikaa rauhassa kokeilla kenkiä kotonasi. Jos sinulla tulee kysymyksiä liittyen tilaukseen tai toimitukseen, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Tadeo Bone
FEW LEFT
Nomba Baltic
FEW LEFT
Numar Lodo
FEW LEFT
NAKAN_TO_AG Moka
FEW LEFT
Yerman Bone
FEW LEFT
Tabor Black
FEW LEFT
Martus Black
FEW LEFT
Medea Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Kirova_ks Black
FEW LEFT
Nenet Black
FEW LEFT
Merle Black
FEW LEFT
Felas_ks Black
FEW LEFT
Voem Black
FEW LEFT
Oriel Black
FEW LEFT
Baceno_ks_pa Black
FEW LEFT
Obsi Black
FEW LEFT
Numar 14 Suede
FEW LEFT
Mafal Africa
FEW LEFT
FEW LEFT
Anima Black
FEW LEFT
Dinora Lodo/Bronz
FEW LEFT
Kibon_Ks Carrot
FEW LEFT
Jerez_Ks Lodo
FEW LEFT
Tapin Black
FEW LEFT
Obsi_16_Ks Tanin
FEW LEFT
Randal_Ks Black
FEW LEFT
Diana Black
FEW LEFT
Obert Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

87 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK