Kengät Netistä

148 osumaa

K-Swiss kengät on luotu vaativiin tarpeisiin

K-Swiss kengät tunnetaan tänä päivänä ympäri maailman. Amerikkalainen K-Swiss on luonut uransa kehittäen tenniskenkiä eliittipelaajien ammattimaisiin tarpeisiin. K-Swiss kengät sopivat useisiin eri asuihin, niin urheilullisiin kuin vapaa-ajan asuihinkin. Nämä laadukkaat, mukavat ja tyylikkäät kengät jalassasi olet sekä muodikas että mukavasti varustettu – valmiina uuusiin ja taas uusiin kilometreihin, mistään tinkimättä!

K-Swiss kengät on kehitetty 50 vuoden ammattitaidolla

K-Swiss syntyi, kun kaksi hiihtoa rakastavaa veljestä päättivät alkaa valmistaa hiihtomonojen inspiroimia kenkämalleja. Pian yrityksen perustamisen jälkeen, josta on kulunut jo 50 vuotta, veljekset päättivätkin panostaa korkeimmanlaatuisten tenniskenkien valmistamiseen. Näitä suosittuja K-Swiss kenkiä valmistetaan tänäkin päivänä yhä kasvaneessa valikoimassa, joka tarjoaa niin erilaisia urheilukenkiä kuin myös vapaa-aikaan sopivia nahkakenkiäkin.

K-Swiss kengistä löytyy malleja niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin

K-Swiss tennarit sopivat jokaiseen arkipäivään ja urheilukengät eri urheilulajeihin. Valikoimaan kuuluu niin kevyitä juoksukenkiä, jämeriä bootseja kuin myös tyylikkään nahkaisia, klassisia tennareitakin, joita on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä. Tiesitkö, että K-Swiss oli ensimmäinen yritys, joka kehitti aidosta nahasta valmistetut tennarit? Nahasta valmistettuja kenkiä suositellaan hoidettavan nahalle sopivin hoitotuottein.

K-Swiss kengät verkossa Footwayllä

Olisiko aika hankkia uudet, laadukkaat ja mukavat kengät joko urheiluun tai vapaa-aikaan? Liity modernin ajan tyylikkäisiin sporttisen suunnan tiennäyttäjiin ja hanki omat K-Swiss juoksukenkäsi tai nahkaiset tennarisi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sano
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Retrace
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sano Damre
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Milton Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

148 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK